Heidi Klum, "îmbătată" de dragoste! S-a lăudat tuturor cu inelul oferit de soţul său

heidi-klum-si-tom-kaulitz

heidi si tom
Heidi si Tom s-au căsătorit după 3 luni de logodnă
Foto: Gettyimages

Dragostea nu are vârstă şi, uneori este şi oarbă! Heidi Klum şi-a găsit sufletul pereche...pentru a treia oară! Norocosul care a reuşit să îi câştige inima fotmodelului de origine germană este Tom Kaulitz, membru al formaţiei Tokio Hotel. Cei doi s-au căsătorit în secret în luna februarie, după o logodnă care a durat doar trei luni. Pentru a celebra totuşi iubirea aşa cum se cuvinte cuplul a plecat într-o vacanţă în Capri acolo unde au spus din nou un da hotărât unei vieţi împreună. Iată în ce paradis exotic îşi sărbătoresc dragostea amorezii!

Heidi Klum (46 de ani), şi iubitul său rocker, Tom Kaulitz (29 de ani), şi-au spus „Da” pentru o a doua oară sâmbătă, pe un iaht în Capri. Ei s-au logodit de Crăciun. În februarie au obţinut certificatul de căsătorie, de la ofiţerul stării civile din Beverly Hills. Sâmbătă şi-au pus pirostriile şi duminică au început luna de miere. Peisaje care ar putea impresiona şi pe cel mai insensibil om, o apă de un albastru azuriu şi zâmbete pline de căldură, acestea par să fie ingredientele fericirii pentru cei doi porumbei. 

heidi-klum-si-tom-kaulitz

heidi klum si tom kaulitz
3 august, și-au jurat credință veșnică pe iahtul Christina O
Foto:Profimedia

Heidi Klum radiază şi nu îşi poate desprinde nici privirea, dar nici mâinile de pe cel care i-a devenit soţ şi i-a redat bucuria, potrivit dailymail.co.uk.Fotomodelul a distribuit pe pagina personală de Instagream o serie de cadre care îţi taie răsuflarea şi nu a ratat ocazia de a se lăuda cu verigheta pe care o va purta până la sfârşitul vieţii. Îmbrăcată cu o rochie lejeră, de vară şi purtând o pereche de ochelari de soare pentru a se proteja de razele puternice, Heidi Klum le-a arătat prietenilor virtuali inelul care a legat-o pe vecie de Tom Kaulitz, cu 16 ani mai mic decât ea. 

heidi-klum-si-tom-kaulitz

heidi klum si tom kaulitz
Slujba a fost oficiată de fratele geamăn al lui Tom
Foto:Profimedia

Heidi nu a distribuit doar o serie de imagini, ci şi un scurt clip video în care soţul îi fură timid un pupic. Aşadar, dragostea pluteşte în aer pentru fotomodelul german, iar comentariile răutăcioase privind relaţia pe care o are cu Tom nu au oprit-o să îşi asculte inima. 

heidi-klum-inel

verigheta heidi klum
Heidi le-a arătat prietenilor virtuali verigheta pe care, cu puţin noroc, o va purta toată viaţa
Foto:Arhivă personală

Fostul soţ al lui Heidi, şocat de nunta modelului

Heidi a mai fost măritată cu Ric Pipino, între 1997 şi 2002, şi cu Seal, între 2005 şi 2014. Relaţia cu Briatore a fost întreruptă în momentul în care Heidi l-a anunţat pe milionar că a rămas însărcinată cu el. Recent Helene a acceptat să discute cu tatăl ei, pe care îl consideră un străin.

tom kaulitz-heidi-klum

tom kaulitz si heidi klum
Cei doi se comportă precum doi adolescenţi care simt pentru prima dată fiorii iubirii
Foto: Instagram

Fostul soţ al lui Klum, cântăreţul Seal, 56 de ani, a fost întrebat cu trei zile înainte de nuntă ce părere are despre cea de a treia căsnicie a lui Klum şi a părut surprins. ”M-aţi luat prin surprindere. Nu ştiam... Dar haideţi să vorbim despre altceva”, a articulat Seal, care a fost interpelat pe aeroportul din Los Angeles. 

Citeşte şi

Heidi Klum s-a măritat pe un iaht de lux. Soțul ei e cu 16 ani mai mic

Heidi Klum şi soţul tinerel au şi plecat în luna de miere după nunta pe iaht

Loading...

Citește și

  • Poate a treia oară are mai mult noroc! Heidi Klum, 46 de ani, s-a măritat sâmbătă cu Tom Kaulitz, de 29 de ani, membrul trupei Tokio Hotel. Evenimentul a avut loc la bordul iahtului de lux Christina O Valletta, în apropiere de insula iubirii, Capri, Italia.

  • Heidi Klum (46 de ani), şi iubitul său rocker, Tom Kaulitz (29 de ani), şi-au spus „Da” pentru o a doua oară sâmbătă, pe un iaht în Capri. Ei s-au logodit de Crăciun. În februarie au obţinut certificatul de căsătorie, de la ofiţerul stării civile din Beverly Hills. Sâmbătă şi-au pus pirostriile şi duminică au început luna de miere.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1