Heidi Klum şi soţul tinerel au şi plecat în luna de miere după nunta pe iaht

15-foto1-135-190-profimedia-0462344137.jpg

Heidi Klum a strălucit îmbrăcată într-un costum de baie alb, cu un pahar de vin în mână
Foto: profimedia
Citeste tot despre: 

Heidi Klum (46 de ani), şi iubitul său rocker, Tom Kaulitz (29 de ani), şi-au spus „Da” pentru o a doua oară sâmbătă, pe un iaht în Capri. Ei s-au logodit de Crăciun. În februarie au obţinut certificatul de căsătorie, de la ofiţerul stării civile din Beverly Hills. Sâmbătă şi-au pus pirostriile şi duminică au început luna de miere.

Ce dacă între ei e o diferenţă de vârstă de 17 ani, Tom şi Heidi formează cel mai fericit cuplu din lume. Ei au fost cununaţi sâmbătă de fratele geamăn al mirelui, Bill Kaulitz, iar domnişoară de onoare a fost Helene, de 14 ani, fiica pe care Heidi o are cu Flavio Briatore. A doua zi după ceremonia care a avut loc la bordul iahtului Christine O, cuplul a continuat petrecerea alături de nuntaşi la restaurantul ”La Fontelina”, din Capri, Italia.

Mireasa a renunţat la rochia de gală de culoarea fildeşului, cu nuanţe albăstrui şi a îmbrăcat un costum de baie alb. S-a bălăcit în mare şi când a revenit pe mal a băut o gură de vin alb, dintr-un pahar de plastic cu picior.

15-foto2-90-60-profimedia-0462228283.jpg

3 august, și-au jurat credință veșnică pe iahtul Christina O
Foto: profimedia

Fotografii care i-au surprins au remarcat că cei doi păreau ”beţi de iubire” şi nu îşi puteau lua mâinile unul de pe trupul celuilalt. Chitaristul trupei ”Tokio Hotel” va împlini 30 de ani la 1 septembrie şi gurile rele susţin că Heidi i-a pregătit o surpriză de proporţii, luând în calcul o eventuală prelungire a lunii de miere. 

15-foto3-90-60-profimedia-0462338190.jpg

4 august, nu se pot abține să nu se sărute în timpul petrecerii de la restaurantul ”La Fontelina”, din Capri
Foto: profimedia

La nuntă au fost prezenţi şi ceilalţi copii ai fotomodelului german, care are o avere estimată la 120 de milioane $, Henry (12 ani), Johan (11 ani) şi Lou (8 ani).

Fostul soţ al lui Klum, cântăreţul Seal, 56 de ani, a fost întrebat cu trei zile înainte de nuntă ce părere are despre cea de a treia căsnicie a lui Klum şi a părut surprins. ”M-aţi luat prin surprindere. Nu ştiam... Dar haideţi să vorbim despre altceva”, a articulat Seal, care a fost interpelat pe aeroportul din Los Angeles, marţi.

Heidi a mai fost măritată cu Ric Pipino, între 1997 şi 2002, şi cu Seal, între 2005 şi 2014. Relaţia cu Briatore a fost întreruptă în momentul în care Heidi l-a anunţat pe milionar că a rămas însărcinată cu el. Recent Helene a acceptat să discute cu tatăl ei, pe care îl consideră un străin.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1