FOTO Selma Blair nu se lasă doborâtă de scleroza multiplă! Se simte mai bine și a renunțat la baston

selma-blair-hp.jpg

selma blair
Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2018, după 15 ani în care s-a luptat cu dureri crunte
Foto Colaj Click!

Actrița Selma Blair, în vârstă de 47 de ani, duce o luptă aprigă cu o boală grea, scleroza multiplă. În urmă cu doi ani a primit diagnosticul care i-a dat viața peste cap și care a obligat-o să se folosească uneori de baston pentru a se putea deplasa. Se pare că starea de sănătate a Selmei este una mai bună, judecând după ultimele imagini surprinse de către fotoreporteri.

Actrița Selma Blair a fost diagnosticată cu sleroză multiplă abia în anul 2018, în ciuda faptului că de ani buni prezenta simptomele bolii. Nu s-a ferit niciodată să vorbească despre drama ei și adesea postează mesaje în care relateaza modul în care evoluează boala.

selma-blair.jpg

selma blair
Selma a fost diagnosticată cu scleroză multimplă în anul 2018
Foto Arhivă personală

În ciuda faptului că maladia de care suferă are manifestări îngrozitoare, iar cei care suferă de această boală pot ajunge imobilizați la pat, Selma își păstrează optimismul și profită de fiecare clipă pe care o petrece în compania persoanelor iubite. Ron Carlson, iubitul actriței, îi este alături și la bine și la rău. 

selma-la-plimbare.jpg

selma la plimbare cu iubitul
Selma a ieșit la plimbare, fără baston, cu iubitul
Foto profimedia

Boala vedetei se află într-o etapa de stagnare, iar vedeta a profitat de vremea frumoasă din Los Angeles pentru a face os curtă plimbare în jurul casei alături de Ron Carlson. Echipați cu măști de protecție, semn că nu au uitat de normele de siguranță, cei doi s-au plimbat pe străzi precum doi tineri îndrăgostiți și chiar și-au oferit un pupic, fără a renunța la măștile care le acopereau fața.

selma-pupic-iubit_.jpg

selma pupic cu iubitul prin masca
Selma și iubitul nu au uitat de normele de protecție nici atunci când și-au manifestat afecțiunea
Foto profimedia

Starea de sănătate este una mai bună pentru că actrița a renunțat la bastonul cu care se afișase în ultima perioadă la evenimentele mondene la care a participat. Cu toate acestea, ea are nevoie de sprijin constant ținând cont că nu mai vede aproape deloc cu ochiul drept. 

Ce este scleroza în plăci

Scleroza în plăci este o afecțiune inflamatorie a creierului și a măduvei spinării. Această afecțiune face ca sistemul imunitar să atace teaca ce învelește fibra nervoasă (mielina) și să cauzeze probleme de comunicare între creier și alte zone ale corpului. Scleroza multiplă poate cauza chiar și deteriorarea permanentă a nervilor. 

 

Citește și 

Actrița Selma Blair, transformată la un an după diagnosticul de scleroză în plăci! Cum arată acum

Noi imagini cutremurătoare cu Selma Blair! Actriţa abia mai merge şi are nevoie de baston pentru a-şi ţine echilibrul

 

Loading...
 
 

Citește și