Actrița Selma Blair, transformată la un an după diagnosticul de scleroză în plăci! Cum arată acum

selma-blair.jpg

Selma Blair
Actrița a fost transformată complet de boală
Foto: Instagram

Selma Blair (47 de ani) a trecut printr-o transformare radicală, la un an după ce a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă în plăci. Actrița a publicat mai multe imagini noi, în care apare rasă în cap. Starul se deplasează doar cu ajutorul unui baston și are uneori dureri insuportabile.

Cu toate acestea, Selma Blair nu s-a ferit niciodată să vorbească despre drama ei. Actrița postează des mesaje emoționante și motivaționale, fotografii cu ea așa cum nu au mai văzut-o fanii niciodată și informații noi despre cum evoluează boala. Mai mult, Selma Blair este foarte mândră de fiul ei, Arthur (8 ani), care a înțeles suferința mamei lui chiar dacă are o vârstă fragedă. Micuțul îi este alături în orice clipă și îi ușurează durerile.

„Oare copiii noștri știu cât de mult îi iubim? Nu ar putea, îmi imaginez. Greutatea unor astfel de sentimente i-ar copleși. Când îi spun fiului meu că îl iubesc, el răspunde: Știu. Este de ajuns. Nu are nevoie să știe cât de mult”, a scris actrița pe Instagram. 

selma-blair-2.jpg

Selma Blair
Selma Blair se poate deplasa doar cu ajutorul unui baston
Foto: Instagram

 

 Maladia are manifestări îngrozitoare, iar cei care suferă de această boală ajung imobilizați la pat. Recent, Selma Blair a vorbit despre scleroza multiplă și a dezvăluit că nu mai poate face nici măcar un pas fără ajutorul bastonului. Ea a venit cu el chiar și la Premiile Oscar de anul acesta. 

 a mărturisit cum simptomele apar din senin și îi afectează cumplit viața de zi cu zi. Din cauza acestei boli are acum probleme și cu vederea. Salma Blair nu mai vede aproape deloc cu ochiul drept. Selma Blair  s-a confruntat cu aceste simptome de peste 15 ani, fără să știe numele bolii care o afecta. Se pare că problemele au început să fie mai grave în 2011, după ce Selma Blair a adus pe lume un băiețel.

selma-blair-3.jpg

Selma Blair
Selma Blair s-a ras în cap
Foto: Instagram

Ce este scleroza în plăci

Scleroza în plăci este o afecțiune inflamatorie a creierului și a măduvei spinării. Această afecțiune face ca sistemul imunitar să atace teaca ce învelește fibra nervoasă (mielina) și să cauzeze probleme de comunicare între creier și alte zone ale corpului. Scleroza multiplă poate cauza chiar și deteriorarea permanentă a nervilor. 

 

Citește și

Selma Blair se luptă cu scleroza multiplă! S-a ras în cap, merge în baston și nu mai vede cu un ochi

Selma Blair este într-o situaţie tragică! Soluţia extremă la care a apelat pentru a se putea mişca

Loading...

Citește și

  • Selma Blair a dezvăluit recent prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare că suferă de scleroză multiplă, motiv pentru care îi este din ce în ce mai greu să își coordoneze mișcările. Actrița a mărturisit că scapă lucruri din mână și că uneori se întâmplă să și cadă, boala punându-i stăpânire pe funcțiile motorii.

  • selma blair film

    Un nou scandal la Hollywood! De data aceasta, Selma Blair, actrița de 43 de ani din ”The Anger Management” este cea care l-a provocat, după ce a fost dată cu forța dintr-un avion care zbura spre Los Angeles.