FOTO Ce poartă Kim Kardashian în loc de sutien. Arată bizar, dar iți face un super decolteu

kim-sani-banda-adeziva.jpg

Kim Kardashian și-a lansat propria linie de bandă adezivă pentru sâni
Foto: Profimedia

Kim Kardashian le-a făcut o demonstrație fanilor săi de pe rețelele de socializare, promovându-și în același timp un nou produs din gama sa de lenjerie care îi poartă numele. Aceasta le-a arătat admiratoarelor sale, cu ajutorul unui model topless, cum reușește ea să aibă un decolteu de invidiat pe covorul roșu fără să mai apeleze la banalul sutien.

Deși conturile sale nu sunt deloc lipsite de fonduri, având în vedere familia înstărită din care face parte, Kim Kardashian și-a axat interesele în ultimii ani pe afaceri care să îi crească și mai mult cifrele din bancă. Vedeta, în vârstă de 39 de ani, pasionată de modă și machiaj, s-a gândit în urmă cu ceva vreme să îmbine utilul cu plăcutul și să își creeze un brand personal de make-up, KKW Beauty. 

Kim Kardashian și-a lansat gama SKIMS, care conține și bandă adezivă pentru sâni 

Acum, membra clanului Kardashian se visează din nou afaceristă și s-a gândit să pluseze în acest domeniu și cu un brand de lenjerie intimă și de corp care îi poartă numele. SKIMS este noua sa linie vestimentară, care conține body-uri, lenjerie de corp modelatoare dar și bandă adezivă pentru sâni fermi și ridicați fără incomodul și uneori inesteticul sutien. 

profimedia-0482661553.jpg

Kim Kardashian a arătat cum funcționează noul ei produs pe un model topless
Foto: Instagram

Cunoscută pentru look-urile sale avangardiste, Kim Kardashian a purtat de-a lungul timpului și ținute mai îndrăznețe, care necesitau ore de pregătire specială și produse pe măsură. Sătulă de problemele pe care le-a avut cu alte firme de benzi adezive pentru sâni, care sunt necesare atunci când îți dorești un decolteu mai plin dar nu poți purta sutien cu ținuta aleasă de tine, aceasta s-a gândit să vină cu o soluție la problemă.

Kim a avut numeroase look-uri cu rochii decoltate și sânii la vedere, explicând că a purtat bandă adezivă normală pentru a crea efectul necesar în zona decolteului, iar produsele obișnuite i-au creat disconfort de-a lungul timpului, rupându-i chiar și părți superificiale de piele la îndepărtare. 

„Banda asta adezivă este extrem de delicată. Nu îți agață pielea ca altele”, a scris ea pe Instagram, explicând că banda sa adeviză nu afectează nici zona sensibilă a sfârcurilor. Kim Kardashian le-a arătat și admiratorilor ei vituali cum funcționează noul ei produs din gama SKIMS, aplicând banda adezivă pe un model. Pe lângă acest nou produs, soția lui Kanye West a explicat că a creat și o serie de „acoperitoare de sfârcuri”, pentru zilele în care femeile își doresc să își lase sânii liberi, dar nu vor ca aceștia să arate inestetic prin materialele hainelor mai subțiri, spre exemplu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Loading...

Citește și