Fiica Madonnei, blugi cu vedere la fese. Cum a ieșit pe stradă excentrica Lourdes

Citeste tot despre: 

Unele persoane nu pot rezista modei! Acesta este și cazul fiicei Madonnei, care își poartă mândră pe strada blugii rupți la spate, și nu oriunde, ci într-o zonă destul de intimă pentru privirea tururor trecătorilor.

Lourdes a fost fotografiată de paparazzi în timpul unei plimbări alături de un prieten, însă în momentul în care s-a întors cu spatele le-a oferit acestora o adevărată „priveliște”. 

Fiica Maddonei, blugi cu ruptură în zona feselor 

Pantalonii aleși de fiica artistei erau unii simpli, cu câteva rupturi și în partea din față, fără să iasă prea mult în evidență însă din partea frontală. Lourdes și-a ales însă blugii cu un mic schepsis, având în vedere că este fiica celebrei și controversatei Madonna, iar așa cum știm, așchia nu sare departe de trunchi. De la spate, pantalonii fetei ofereau vedere în zona feseleor, având o ruptură de toată frumusețea exact în punctul în care se termină posteriorul și începe zona piciorului. 

profimedia-0478651847.jpg

Din față, „situația blugilor” nu părea deloc ieșită din comun
Foto: Profimedia

Au existat mai multe dovezi de-a lungul timpului care demonstrau că Lourdes își moștenește mama în privința extravaganțelor, aceasta bifând câteva apariții de-a dreptul excentrice, fie ele cu sânii la vedere sau, în cazul de față, cu posteriorul la vedere. Fiica Madonnei și-a accesorizat ținuta ieșită din comun cu o pereche de pantofi sport albi, un pulover gri și cercei aurii. De asemenea, un alt detaliu care a ieșit în evidență a fost părul frumos, lung și bine întreținut al fetei de 23 de ani. 

profimedia-0478651830.jpg

Fiica Madonnei a purtat o pereche de blugi cu vedere la posterior
Foto: Profimedia

Pe lângă Lourdes, Madonna mai are cinci copii: 4 adoptați și încă un fiu bilogic: Rocco Ritchie. În 2017, artista a adoptat două fetițe din Malawi. De atunci, Esther şi Stella, care sunt surori gemene, duc o viaţă ca-n poveşti. „Pot să vă confirm în mod oficial finalizarea procesului de adopţie a unor fetiţe gemene din Malawi şi sunt copleşită de bucurie că ele fac parte de acum înainte din familia mea”, a scris Madonna în mesajul din februarie 2017. Madonna a mai adoptat doi copii din Malawi, un băiețel în 2006 și o fetiță în 2009.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1