Fiica Madonnei, Lourdes, a împlinit 22 de ani! Mesajul emoţionant postat de artistă

madonna-lourdes-instagram-aniversare.jpg

madonna si fiica sa lourdes instagram
Fiica Madonnei a împlinit 22 de ani
foto: Instagram

Fiica Madonnei a împlinit 22 de ani. Cântăreaţa a postat mai multe imagini cu Lourdes pe Instagram, dar şi un mesaj emoţionant în care a numit-o pe fiica sa “lumina vieţii mele”.

Lourdes Maria Ciccone, fiica Madonnei şi a lui Carlos Leon, a împlinit ieri 22 de ani. Artista a postat trei imagini pe contul său de Instragram cu frumoasa Lourdes.

“Nu vei şti niciodată cât de mult te iubesc”, “La mulţi ani, draga mea Lolita. Eşti lumina vieţii mele! Preţioasa mea” sau “Să nu uiţi niciodată cine eşti micuţă stea! Fiicele noastre sunt viiitorul” sunt mesajele care au însoţit fotografiile postate de Madonna.

madonna-lourdes-instagram.jpg

madonna si fiica sa lourdes instagram
Madonna spune despre Lourdes că este "lumina vieţii mele"
foto: Instagram

 

Cântăreaţa are peste 12 milioane de fani pe contul de Instagram. Internauţii i-au lăudat fata şi i-au transmis mii de urări. Madonna (60 de ani) are şase copii: doi biologici (Lourdes Maria şi Rocco John) şi patru adoptivi.

Anul trecut, Madonna a adoptat două fetiţe din Malawi

madonna-gemene.jpg

madonna gemene adoptate africa
Madonna este topită după gemenele sale
foto: Instagram

 

În februarie 2017, Madonna confirma pe contul de Instagram faptul că a adoptat două fetiţe din Malawi. De atunci, Esther şi Stella, care sunt surori gemene, duc o viaţă ca-n poveşti. ”Pot să vă confirm în mod oficial finalizarea procesului de adopţie a unor fetiţe gemene din Malawi şi sunt copleşită de bucurie că ele fac parte de acum înainte din familia mea”, a scris Madonna în mesajul din februarie 2017. Madonna a mai adoptat doi copii din Malawi, un băiețel în 2006 și o fetiță în 2009.

loading...
Loading...

Citește și