Emoționant! Bryan Adams și-a văzut în sfârșit mama după o pauză de un an de zile

bryan_adams_mama.jpg

Bryan Adams și mama lui s-aun întâlnit la azilul de bătrâni din statul Montana, SUA
Bryan Adams și mama lui s-aun întâlnit la azilul de bătrâni din statul Montana, SUA
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Scene emoționante la un azil de bătrâni din statul Montana, situat în nordul SUA. Bryan Adams a fost obligat să stea 14 zile în carantină, la vila lui din Canada după ce a făcut o călătorie în Regatul Unit. După ce a primit un test negativ pentru COVID-19, a sărit în mașină și a condus câteva ore până la Glacier National Park Resort, din Montana, unde îl aștepta mama lui, în vârstă de peste 85 de ani.

Artistul Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, a stat 14 zile în carantină și nu și-a văzut mama timp de un an. Cântărețul canadian le-a dezvăluit fanilor că a fost nevoit să petreacă 14 zile în carantină, la domiciliu, din cauza pandemiei de COVID-19. Întrebat dacă a intrat în contact cu cineva contaminat sau dacă are vreun caz în familie, Bryan Adams a evitat să răspundă. El a punctat doar că îi este foarte dor de mama lui pe care nu a mai văzut-o încă dinainte să izbucnească pandemie de COVID-19. El s-a plâns că nu și-a văzut mama timp de un an și că a vorbit cu ea doar la telefon și prin videoconferințe. Bryan Adams a compus piese pentru următorul album și că izolarea la domiciliu l-a inspirat pentru alte câteva piese pe care intenționează să le cânte în timpul turneului pe care îl are programat în cursul acestui an. El are o avere de peste 65 de milioane de dolari.

A susținut concerte pentru fani, în online

El a susținut concerte în mediul online pentru fanii lui și a compus piesa ”House Arrest” pe care a difuzat-o în online în octombrie 2020. În privința carantinei impuse, Bryan Adams nu a dezvăluit în ce țară s-a deplasat și de ce a trebuit să stea în carantină. Dar gurile rele susțin că și-ar fi petrecut sfârșitul de an 2020 în Londra, unde cazurile de COVID-19 au explodat în ultima perioadă. El a trebuit să facă această deplasare pentru a clarifica ultimele detalii în legătură cu turneul internațional din acest an împreună cu organizatorii.

Bryan Adams se ascunde de paparazzi

Artistul se iubește cu britanica Alicia Grimaldi (39 de ani) încă din anul 2009. Rareori însă au fost surprinși de paparazzi împreună. Multă vreme lumea a crezut că Alicia este asistenta lui personală, pentru că Bryan nu voia să o expună în public. Cei doi au doi copii împreună, pe Mirabella, de 9 ani și pe Lula Rosylea, de 7 ani. Bryan Adams are o avere de 65 de milioane de dolari.

Citește și:

Bryan Adams a devenit tată la 51 de ani!

Concert Bryan Adams pe stadionul din Cluj. Cu ce ocazie vine artistul în România

Bryan Adams pleacă în turneu în 2021

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, pleacă în turneu internațional. Turneul începe la 26 iunie, în Bristol, iar al doilea spectacol va avea loc la Harewood House, din Leeds, Yorkshire, la 10 iulie. În luna septembrie, el va cânta la Merkur Spiel Arena, din Dusseldorf, Germania. Spectacolul de aici va avea un număr limitat de spectatori, de 7.000 de oameni, care vor respecta distanța socială, vor purta mască și vor respecta normele anti-COVID-19. Concertul este un eveniment test pentru autoritățile germane care vor să vadă dacă astfel de evenimente vor mai putea fi organizate și pe viitor în timp de pandemie.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cine l-a văzut vineri pe Bryan Adams, de 51 de ani, pe aeroportul din Barbados a putut spune: iată un om cu adevărat fericit!

  • pink sani goi topless

    Controversata cântăreață Pink (36 de ani) a pozat topless pentru Bryan Adams (55 de ani). Imaginile realizate în 2006 au fost făcute publice de-abia acum, iar fanii din lumea întreagă sunt extaziați să o vadă pe artistă goală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1