Concert Bryan Adams pe stadionul din Cluj. Cu ce ocazie vine artistul în România

bryan-adams-gettyimages-856071990.jpg

bryan adams
Bryan Adams va concerta la Cluj pe 11 noiembrie
foto: Guliver / GettyImages

De trei ori nominalizat la premiile Oscar (Best Original Song, 1992, 1996, 1997), legendarul Bryan Adams (59 de ani) va cânta pe stadionul din Cluj-Napoca luni, 11 noiembrie 2019. Evenimentul coincide cu aniversarea postului de radio Digi FM, care în aceeași zi împlinește 4 ani de activitate.

Echipa Digi FM va fi la concert și pregătește o petrecere pe măsura invitatului, care nu are nevoie de prezentare. Detalii despre aniversare și despre surprizele care-i așteaptă în perioada următoare pe ascultătorii fideli, dar și pentru cei care vor participa luna viitoare la sărbătorirea a patru ani de Digi FM vor fi anunțate în curând.

“Eu aștept cu nerăbdare chiar întâlnirea cu Bryan Adams. E mai mult decât un cadou pe care-l facem ascultătorilor noștri. E o sărbătoare pe care le-o oferim. Pentru că vom fi împreună, ne vom bucura împreună și vom împărtăși cel mai bun concert din cariera unui mare artist. Știți ce ne dorim de fapt: să le dăm oamenilor o amintire și înțelegerea că apreciem tot ce-au făcut pentru noi în primii ani de Digi FM, cărora le urmează mulți mulți alții”, a spus Cătălin Striblea.

Concertul Bryan Adams din 11 noiembrie 2019 face parte din turneul “Shine a Light”, care promovează cel mai nou album al artistului, cel de-al 14-lea.  Bilete sunt disponibile pe www.eventim.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cântăreţul Bryan Adams a devenit pentru prima oară tată, la vârsta de 51 de ani, după ce asistenta lui personală, Alicia Grimaldi, a născut o fetiţă, la sfârşitul lunii aprilie, a confirmat agentul de presă al muzicianului canadian pentru revista People.

  • pink sani goi topless

    Controversata cântăreață Pink (36 de ani) a pozat topless pentru Bryan Adams (55 de ani). Imaginile realizate în 2006 au fost făcute publice de-abia acum, iar fanii din lumea întreagă sunt extaziați să o vadă pe artistă goală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1