Elon Musk și iubita lui, Grimes, nevoiți să schimbe numele copilului lor

elon_musk_bebelus.jpg

elon musk bebelus
Elon Musk, tată a șasea oară, nevoit să schimbe puțin numele bebelușului născut la începutul lunii mai
foto: arhivă personală

Elon Musk și iubita lui, cântăreața Grimes, au devenit părinții unui băiețel la începutul lunii mai și au uimit lumea întreagă când au anunțat numele micuțului: X Æ A-12 Musk. Miliardarul și artista nu vor putea trece acest nume în certificatul de naștere, căci, din punct de vedere legal, statul California nu recunoaște cifrele în cadrul numelui unei persoane.

Grimes a fost cea care postat pe Twitter explicația numelui copilului: X- variabila necunoscută, AE - termenul AI (dragoste și/sau inteligență artificială) scris în limba elvish, A-12 - precursorul avionului Lockheed SR-71 Blackbird (care încă deține recordul de viteză stabilit în 1976).

grimes_elon_musk.jpg

grimes si elon musk pe covorul rosu
Grimes și Elon Musk sunt împreună din 2018
foto: Getty Images

 

Elon Musk şi Grimes au fost nevoiţi să schimbe ortografia prenumelui copilului, având în vedere că legile din California interzic ca numele să includă cifre. Potrivit legii, numele înscris în certificatul de naştere trebuie să reflecte „cele 26 de litere ale alfabetului englez”, dar poate include un apostrof sau ghilimele.

Cei doi părinți au decis să schimbe ultima parte a numelui şi să folosească cifre romane, astfel încât copilul a fost înscris: „X AE A-XII”.

Elon Musk are șase copii

Elon Musk este unul dintre cei mai excentrici miliardari ai planetei. El a fost căsătorit cu Justine Musk (2000-2008), Talulah Riley între 2010-2012 și 2013-2016. Din prima căsnicie, Musk are cinci băieți: gemenii Griffin (16 ani), Xavier (16 ani) și tripleții Kai (14 ani), Damian (14 ani), Saxon (14 ani). În anul 2002, Justine l-a adus pe lume pe Nevada Alexander care însă a pierit la scurt timp de la naștere. 

În 2016-2017 a fost cuplat câteva luni cu fosta soţie a lui Johnny Depp, actriţa Amber Heard.

Elon Musk și Grimes au o relație din 2018, însă nu și-au exprimat intenția de a se căsători. X Æ A-XII Musk este primul copil al cânăreței din Canada și al șaselea al boss-ului Tesla.

 

Loading...

Citește și