Johnny Depp, război total împotriva fostei soţii, Amber Heard: «M-a înşelat cu Elon Musk»

Johnny Depp

Johnny Depp s-a distrus după divorţul de Amber Heard
Johnny Depp a trecut prin mare suferinţă după divorţul de Amber Heard
Foto: Instagram

Johnny Depp i-a declarat război fostei soţii, Amber Heard, pe care o acuză că l-a înşelat în timp ce erau căsătoriţi. În plus, actorul a dat-o în judecată pe fosta sa parteneră d eviaţă sub acuzaţia că l-a defăimat.

Actorul Johnny Depp (55 de ani) i-a declarat război total fostei sale soţii, Amber Heard (32 de ani)! El o acuză pe fosta lui parteneră că l-a înşelat cu magnatul Elon Musk (47 de ani), la numai o lună după ce s-au căsătorit în 2015. De asemenea, starul i-a deschis un proces de defăimare lui Amber, făcând referire la declarațiile acesteia din a doua jumătate a anilui 2016 (n.r. în mai 2016 s-au despărțit), când l-a acuzat de violență domestică. Depp susţine că Musk îi făcea vizite nocturne fostei lui soţii în vila lor din Los Angeles.

Elon Musk Amber Heard

Elon Musk şi Amber Heard au fost surprinşi împreună
Foto: Profimedia-
El mai spune că Amber l-a acuzat de abuz domestic pentru a-şi lansa cariera. Actorul neagă cu tărie că ar fi agresat-o vreodată. Jonny Depp îi cere 50 de milioane de dolari, drept despăgubire, fostei soţii pentru defăimare. Starul zice că Amber l-a primit pe Musk în casa lor din Los Angeles inclusiv în noaptea în care ea a arătat publicului faţa bătută, susţinând că a abuzat-o el.

Magnatul îi ia apărarea lui Amber Heard împotriva lui Johnny Depp

Potrivit revistei “People”, un purtător de cuvânt al magnatului Musk a spus că “Elon şi Amber nu s-au văzut până în mai 2016. Relaţia lor nu a devenit amoroasă decât mai târziu după aceea. La rândul lui, avocatul lui Amber Heard, Eric M. George, a spus că procesul nu este decât ultima încercare a lui Johnny Depp de a o aduce la tăcere pe fosta soţie. Însă ea nu va tăcea. Acţiunile lui Depp dovedesc că este incapabil să accepte adevărul, mai susţine avocatul. În decembrie, anul trecut, într-un articol scris pentru “Washington Post”, Amber a spus că a primit ameninţări cu moartea şi şi-a pierdut ofertele de filme după ce l-a acuzat pe Depp de abuz domestic. Depp îşi sprijină procesul împotriva fostei soţii pe declaraţiile a doi ofiţeri de poliţie, un martor neutru şi 87 de imagini de pe camerele de supraveghere. Amber a dat divorţ de Depp în mai 2016, după 15 luni de căsătorie. Divorţul a fost finalizat în ianuarie 2017. Starul a trebuit să-I plătească 7 milioane de dolari, în urma unui acord semnat cu fosta soţie, bani pe care aceasta i-a donat Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1