Demi Moore și Bruce Willis, poză haioasă din autoizolare. Foștii soți sunt acum prieteni buni

bruce_willis_demi_moore.jpg

demi moore bruce willis in pijamale asortate
Bruce Wiilis și Demi Moore au fost căsătoriți 13 ani și au trei fete
foto: arhivă personală

Demi Moore (57 de ani) și Bruce Willis (65 de ani) au lăsat în urmă și divorțul, și înțepăturile pe care le-au aruncat ca mingile de ping pong. Cei doi actori au decis să se izoleze în aceste vremuri tulburi afectate de pandemia de coronavirus.

Fiica lor cea mică, Tallulah (26 de ani), a publicat pe Instagram o imagine haioasă de familie, în care atenția cade imediat pe foștii soți Demi și Bruce. Îmbrăcați în pijamale asortate, cei doi zâmbesc îmbrățișați. În imagine mai apar și fiica Scout, alături de iubitul lui Tallulah.

De câteva săptămâni bune, întreaga familie este în autoizolare.

demi_moore_bruce_willis.jpg

demi moore bruce willis in pijamale asortate
Demi Moore și Bruce Willis au purtat pijamale asortate
foto: arhivă personală

 

De-a lungul acestui timp petrecut împreună, fetele au împărtășit cu prietenii virtuali mai multe imagini din interiorul "cuibușorului" lor. Până și Demi Moore a fost generoasă la acest capitol, lăsându-și fanii să intre puțin în intimitatea familiei.

fetele_lui_demi_moore.jpg

fetele lui demi moore si bruce willis, alaturi de demi moore
Membrii familiei Moore-Willis devin și mai uniți în autoizolare
foto: arhivă personală

 

Care este relația dintre foștii soți Demi Moore și Bruce Willis

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți între 1987 și 2000 și au împreună trei fiice: Rumer (32 de ani), Scout (29 de ani) și Tallulah (26 de ani).

În ciuda relației bune pe care par să o aibă în prezent, Demi Moore și-a mai necăjit fostul soț în public, atunci când a avut ocazia. 

Aceasta a fost întrebată în 2019 de către James Corden, în timpul unei emisiuni, care dintre partenerii ei din filme nu merita să fie mai bine plătit ca ea. „Bruce Willis nu merita salariul pe care l-a primit pentru rolul din filmul «Gânduri mortale», din 1991”, a fost răspunsul lui Demi, care nu a stat pe gânduri atunci când a venit vorba să arunce săgeți spre fostul partener.

Demi Moore, mesaj emoționant de ziua lui Bruce Willis

demi-bruce-2.jpg

demi moore bruce willis si fetele lor
Demi și Bruce, pe vremea când erau căsătoriți
Foto: Instagram

 

Cu ocazia zilei de naștere a lui Bruce Willis, în 19 martie, Demi a publicat în mediul online o imagine din sertarul cu amintiri, în care apare alături de Bruce și de copiii lor.

Așa cum era de așteptat, faimoasa actriță i-a scris și un mesaj emoționant fostului ei partener, chiar dacă la un moment dat neînțelegerile dintre ei au dus către semnarea actelor de divorț. „La mulți ani, Bruce! Îți mulțumesc pentru cele mai minunate trei cadouri din viața mea, pe care tu mi le-ai oferit”, a fost mesajul vedetei, făcând referire, bineînțeles, la cei trei copii pe care cei doi îi au împreună. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 488624481


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1