Demi Moore, despre fostul soț: «Bruce Willis nu-şi merită salariul»

24-foto6-135-50-gettyimages-1051964930.jpg

Demi Moore se răzbună pe Bruce Willis după 19 de ani de la divorț
Foto: getty Images
Citeste tot despre: 

Scandal la Hollywood! Demi Moore, de 56 de ani, a fost întrebată de actorul James Corden în timpul unei emisiuni care dintre partenerii ei din filme nu merita să fie mai bine plătit ca ea.

 Răspunsul lui Demi a șocat, pentru că ea a jucat alături de Woody Harrelson, Patrick Swayze, Michael Douglas sau Robert Redford. 

”Bruce Willis nu merita salariul pe care l-a primit pentru rolul din filmul «Gânduri mortale», din 1991”, a fost răspunsul sec al lui Demi. Cei doi au fost căsătoriți între 1987 și 2000 și au trei fete împreună, pe Rumer (31 de ani), Scout (28 de ani) și Tallulah (25 de ani). Bruce, de 64 de ani, a refuzat să comenteze declarația, deși apropiații susțin că a fost deranjat de înțepătura fostei soții.

Loading...

Citește și

  • Demii a recunoscut şi ea în carte că a făcut sex cu alt bărbat înainte de nunta cu primul soţ

    Actorul Paul Carafotes a dezvăluit că Demi Moore i-a cerut să facă sex cu ea cu câteva ore înainte de nunta ei cu primul soţ. Bărbatul a făcut dezvăluirile şocante într-un interviu exclusiv acordat ziarului “Daily Mail”

  • salma hayek

    Jocul pe care îl presupune seducţia a fost întotdeauna prezentă în filmele care au rulat pe micile şi marile ecrane, iar zeci de actriţe au interpetat roluri de “femme fatalle”, capabile să obţină ceea ce îşi doresc folosind nu doar inteligenţa, ci şi farmecul personal. De-a lungul vremii, actriţe mai mult sau mai puţin cunoscute au dat naştere unor personalităţi feminine conroversate din istorie şi au filmat scene la fel de discutate. Printre rolurile îndrăzneţe în care au jucat actriţe se numără cea de dansatoare la bară. În ciuda faptului că dansul la bară este asociat cu cluburile de streptease şi barurile, ele au reuşit să scoată la iveală latura provocatoare şi să îşi pună în valoare formele demne de invidiat. Iată câteva dintre cele mai cunoscute scene de striptease din industria cinematografică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1