De ce nu se vor împăca niciodată Brad Pitt şi Jennifer Aniston: «E dureros»

brad-pitt-jennifer-aniston.jpg

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au părut foarte apropiaţi la Premiile SAG 2020
foto: Getty
Citeste tot despre: 

Reuniunea de la Premiile SAG 2020 i-a făcut pe mulţi să spere că Brad Pitt şi Jennifer Aniston se vor împăca. Încă de când actorul a divorţat de Angelian Jolie, fanii cuplului au sperat că Brad şi Jen vor uita de trecut şi vor începe o nouă relaţie. Nimic mai departe de adevăr, susţine un reporter de la Hollywood.

Renee Bargh susţine că o reuniune a celor doi e cât se poate de neplauzibilă. Asta chiar dacă Brad şi Jennifer au fost fotografiaţi la Premiile SAG în timp ce râdeau, se ţineau de mână şi se luau în braţe. "Brad e singur şi vrea să se bucure de asta. Jennifer a trecut de mult peste relaţia lor. Nu cred că se vor împăca, deşi e durerors", a decalrat Renee, conform dailymail.co.uk.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost cuplul de aur al Hollywoodului

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au început o relaţie în 1998, iar în 2000 s-au căsătorit. Timp de cinci ani, ei au fost cuplul de aur al Hollywoodului, dar în 2005, cei doi au divorţat. Pe atunci, separarea a fost pusă pe seama unei idile dintre Brad şi Angelina Jolie. Actorul şi Angelina s-au cunoscut pe vremea când el era încă cu Jennifer şi au continuat relaţia până în 2016. Şi Jennifer a avut mai multe relaţii mediatizate, dintre care cea cu Justin Theroux a dus şi la un mariaj, din 2015 până în 2017. 

Citeşte şi

Adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston şi Brad Pitt nu au avut copii

Brad Pitt i-a luat un cadou de 79 de milioane de dolari lui Jennifer Aniston de ziua ei

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1