Brad Pitt a făcut glume pe seama căsniciei cu Angelina Jolie, la Premiile SAG 2020! Reacția savuroasă a lui Jennifer Aniston

brad-pitt-jennifer-aniston-premiile-sag-2020_2.jpg

Brad Pitt și Jennifer Aniston la Premiile SAG 2020
Brad Pitt și Jennifer Aniston au oferit momentele serii, la cea de-a 26-a ediție a Premiilor SAG 2020
Foto: Getty

Mai dezinvolt ca niciodată, Brad Pitt (56 de ani) a fost o prezență greu de ignorat la Premiile SAG 2020. Toată lumea a prezis că celebrul actor de la Hollywood va pleca acasă cu un trofeu, dar nimeni nu a fost pregătit pentru discursul pe care l-a avut pe scenă, în care a făcut glume pe seama căsniciei eșuate cu Angelina Jolie (44 de ani), de care a divorțat în 2016.

Brad Pitt și Jennifer Aniston (50 de ani) au oferit momentele serii, duminică (19 ianuarie), la  Premiile Sindicatului Actorilor Americani 2020 (Screen Actors Guils Awards/SAG). Prima oară, atunci când fostul soț al Angelinei Jolie a urcat pe scenă pentru a primi premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul său în „Once Upon a Time in...Hollywood”.

 

După ce a acceptat trofeul înmânat de actrița Jennifer Garner, Pitt a început să facă glume neașteptate, spre deliciul publicului prezent. El a vorbit sarcastic despre rolul său în filmul lui Tarantino și a afirmat că: „A fost un rol greu de interpretat, sincer! Tipul se droghează, își dă jos tricoul mai mereu și nu se înțelege deloc cu soția lui! O exagerare”. Actorul s-a autoironizat, având în vedere că a fost acuzat în presă și chiar a recunoscut că a fost alcoolic și dependent de droguri. De asemenea, sunt rare rolurile în care Brad Pitt nu a apărut dezbrăcat și deja se știe că nu ultimii ani de căsnicie cu Angelina Jolie au fost un coșmar.

În momentul în care Brad Pitt a rostit această glumă, camerele s-au îndreptat către Jennifer Aniston, soția pe care a avut-o înainte de Angelina Jolie. Actrița americană a fost surprinsă râzând și aplaudându-i gluma fostului ei partener de viață.

jennifer-aniston-premiile-sag-2020.jpg

Jennifer Aniston la Premiile SAG 2020
Jennifer Aniston a râs la glumele făcute de fostul ei soț pe scena de la Premiile SAG 2020
Foto: Profimedia

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au îmbrățișat pe covorul roșu de la Premiile SAG 2020

brad-pitt-jennifer-aniston-premiile-sag-2020.jpg

Brad Pitt și Jennifer Aniston la Premiile SAG 2020
Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au revăzut la Premiile SAG 2020
Foto: Getty

 

Brad Pitt și Jennifer Aniston le-au oferit un strop de speranță fanilor care speră ca cei doi să se împace. Pentru prima oară în 15 ani, cei doi au fost fotografiați împreună, la cea de-a 26-a ediție a Premiilor SAG. Cei doi s-au îmbrățișat pe covorul roșu, iar actorul nu mai voia să îi dea drumul la mână fostei lui soții. Momentul emoționant le-a adus aminte nostalgicilor de o scenă asemănătoare de la Globurile de Aur din 2002, atunci când cei doi încă formau un cuplu. Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți timp de cinci ani, în perioada 2000-2005. Cei doi s-ar fi despărțit din cauza Angelinei Jolie, de care actorul s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”. 

De ce s-a despărțit Angelina Jolie de Brad Pitt

Pitt și Jolie  și s-au căsătorit în 2014, după mai mulți ani de relație. Ei au împreună șase copii, trei biologici, Shiloh (12 ani)  și gemenii Vivienne și Knox (10 ani), și trei adoptați, Maddox (18 ani), Pax (15 ani) și Zahara (14 ani). În 2016, Angelina Jolie a băgat actele de divorț, acuzându-l pe Brad Pitt că a căzut în patima alcoolului și a drogurilor și că s-a purtat urât cu copiii. Jennifer Aniston s-a recăsătorit în 2015, cu actorul american Justin Theroux (47 de ani), însă mariajul lor a durat doar doi ani. 

 

Citește și

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca Brad Pitt să o înșele cu ea

VIDEO Jennifer Aniston şi-a sărbătorit ziua de naștere alături de Brad Pitt!

Loading...

Citește și

  • Filmul sud-coreean "Parasite" a devenit prima peliculă străină care a câştigat marele premiul de la Gala SAG (Screen Actors Guild), cel pentru "Cea mai bună distribuţie". Pe lângă surpriza de la final, însă, seara a fost una care a decurs aşa cum se prevedea, la categoriile individuale. Premiile SAG sunt considerate un bun indicator pentru Oscaruri, însă unul dintre marii favoriţi, filmul "1917", nu a fost nominalizat la gala de duminică (19 ianuarie).

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1