David şi Victoria Beckham, în vacanţă cu toate odraslele

david-beckham-harper-vacanta.jpg

david beckham harper vacanta muntenegru
David Beckham a plimbat-o pe Harper cu skijet-ul
foto: Hepta

Sunt poate cel mai îndrăgit cuplu din Regatul Unit după cel format din ducesa Kate şi prinţul William. Victoria şi David Beckham sunt căsătoriţi de 19 ani şi au împreună patru copii. După nenumărate zvonuri privind infidelitatea fostului mare fotbalist, certuri şi “despărţiri”, cei doi demonstrează că sunt un cuplu impatabil şi că se iubesc la fel ca-n prima zi.

Victoria (44 de ani) şi David Beckham (43 de ani) sunt unul dintre cuplurile iconice din showbiz. Între cei doi au fost dragoste la prima vedere, iar fostul sportiv şi-a dorit-o de soţie din prima clipă în care a văzut-o. S-au cunocut în 1997 şi doi ani mai târziu s-au căsătorit într-un decor de basm, la un castel din Irlanda. Tot în 1999 a venit pe lume şi primul lor fiu, Brooklyn.

beckham-copii-vacanta.jpg

harper brooklyn romeo cruz beckham vacanta
Harper, Brooklyn, Romeo şi Cruz Beckham sunt în vacanţă cu părinţii
foto: Instagram

 

Recent, soţii Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie. Bucuria a fost dublă şi asta pentru familia s-a reîntregit. Victoria şi Beckham locuiesc alături de cei trei copii, în timp ce băiatul cel mare, Brooklyn, era la studii în America. Acesta nu a mai suportat dorul de casă, aşa că a decis să se întoarcă în sânul familie.

david-beckham-vacanta.png

david beckham vacanta muntenegru
Victoria l-a fotografiat pe David în timp ce se relaxa pe o lebădă gonflabilă uriaşă
foto: Instagram

 

David le-a făcut o surpriză şi i-a dus pe toţi în vacanţă în Muntenegru, într-un resort exclusivist. Cea mai fericită a fost Victoria, care a împărtăşit momente amuzante din vacanţă cu fanii ei virtuali. Şi paparazzi au fost pe urmele lor şi l-au surprins pe fostul fotbalist în timp ce-şi plimba comoara, mezina Harper, cu skijet-ul.

david-beckham-vacanta.png

david beckham si cruz beckham vacanta
Victoria este super mândră de copiii ei
foto: Instagram

 

Mândră de copiii săi, fosta membră a trupei Spice Girls i-a pozat pe rând pe Brooklyn (19 ani), Romeo (15 ani), Cruz (13 ani) şi Harper (7 ani). Toată familia se bucură de soare şi se bălăceşte în mare.

david-beckham-cruz.png

david beckham si cruz beckham vacanta
David şi cel mai mic dintre băieţi, Cruz
foto: Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1