David și Victoria Beckham au împlinit 19 ani de căsnicie. Au sărbătorit într-un mod extravagant

david_si_victoria.jpg

David Beckham și soția lui au sărbătorit 19 ani de căsnicie

David Beckham și soția lui au împlinit 19 ani de căsnicie și au sărbătorit în cel mai fastuos mod posibil. Au consumat băutură foarte scumpă și s-au sorbit din priviri. Vedetele s-au fotografiat la cina romantică, iar fanii lor i-au felicitat imediat. Cu siguranță formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbizul internațional.

Deși se zvonea că mariajul lor ar fi pe sfârșite, se pare că toate neînțelegerile s-au rezolvat și ei doi au găsit motive de fericire. Au împreună patru copii cu care se mândresc non stop.

Sticla de vin pe care cei doi au servit-o a fost realizată în anul 1990 și a costat în jur de 1500 de lire sterline și cu siguranță au avut grijă ca fiecare meniu comandat să fie de cea mai bună calitate.

victoria-beckham.jpg

Sticla de vin pe care au servit-o la cina romantică a costat în jur de 1500 de dolari
Foto Instagram

Conform mirror.co.uk, acest vin ar fi unul dintre cele mai fine și mai elegante băuturi care au fost produse vreodată. Cei doi au petrecut ziua în Paris și au avut parte de multe amintiri frumoase împreună.

Loading...

Citește și

  • Victoria Beckham a fost foarte criticată după nunta regală, unde a purtat o rochie care a fost asemănată cu una pentru înmormântare. Cu toate acestea, s-a scris despre ea că ar fi fost și nervoasă pe tot parcursul evenimentului. Victoria Beckham a atras atenția la nunta regală pentru ținuta pe care a purtat-o. Deși a fost criticată că ar fi purtat o ținută nepotrivită unui asemenea eveniment, Victoria s-a apărat imediat.

  • harper beckham

    David Beckham a împlinit 43 de ani zilele trecute, ocazie cu care a fost răsfățat cu vârf și îndesat de familia sa. După ce a fost surprins de fiul său cel mare, Brooklyn, cu o vizită neprogramată, mezina familiei, Harper, a reușit să pună la cale un cadou la fel de reușit.