Danny Devito, căzătură zdravănă în timpul unei conferințe de presă!

danny-devito.jpg

Danny Devito s-a împiedicat
Danny Devito s-a împiedicat și a căzut pe scenă în timpul unei conferințe de presă
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Simpaticul actor Danny Devito (74 de ani) a luat o căzătură zdravănă pe scenă, în timp ce promova filmul „Dumbo”, la o conferință de presă din Mexic, marți (5 martie).

Starul s-a împiedicat și a căzut destul de tare, însă din fericire nu a pățit nimic. Îndrăgitul actor a fost ajutat să se ridice de doi membri ai staff-ului și și-a asigurat fanii că nu a pățit nimic. 

Danny Devito a fost pus pe glume după căzătură

danny-devito-2.jpg

Danny Devito a căzut
Actorul a fost ajutat să se ridice
Foto: Profimedia

 

„Am alunecat! Cred că sunt ok! Să nu printați pozele astea”, a spus Danny Devito publicului. Actorul a fost primit cu un ropot de aplauze de un public extrem de entuziasmat. Așa cum era de așteptat, Devito a făcut haz de necaz pe seama pățaniei și a fost pus pe glume pe tot parcursul conferinței de presă. 

Agentul actorului a declarat pentru USA TODAY că Devito se simte excelent și că nu a suferit nicio leziune în urma căzăturii. 

Danny Davito interpretează rolul lui Max Medici, patronul unui circ, în noul film al lui Tim Burton, intitulat „Dumbo”. Pelicula va fi lansată în cinematografe pe 29 martie. Nu este pentru prima dată când Danny Devito lucrează cu regizorul Tim Burton. El a mai jucat și în „Batman Returns”, în 1992.

 

Citește și

Danny DeVito, haios în filme dar și pe stradă! Cum a fost surprins actorul de 73 de ani

Danny DeVito şi Rhea Perlman, divorţ de 140.000.000 $

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1