Danny DeVito şi Rhea Perlman, divorţ de 140.000.000 $

Ultima actualizare:

    Danny DeVito şi Rhea  Perlman au avut una  dintre cele mai lungi  căsnicii de la Hollywood
Danny DeVito şi Rhea Perlman au avut una dintre cele mai lungi căsnicii de la Hollywood

S-a sfârşit! Actorul Danny DeVito, în vârstă de 72 de ani, divorţează de actriţa Rhea Perlman (68 de ani) după 34 de ani de viaţă împreună. Ei au avut una dintre cele mai lungi căsnicii din cetatea filmului.

În urmă cu patru ani a explodat “bomba”! Danny DeVito şi Rhea Perlman au dezvăluit pentru prima oară că nu se mai înţeleg şi că vor să pună capăt căsniciei lor de invidiat. Între timp s-au împăcat şi nimeni nu mai credea că vor ajunge să se despartă cu adevărat. Însă problemele au revenit. Cei doi actori duc deja vieţi separate şi, în prezent, au decis să divorţeze. “Nu vor să spună care sunt motivele despărţirii, de dragul copiilor lor, care sunt deja adulţi”, a spus o sursă apropiată cuplului. 

Ei au trei copii, Daniel, de 29 de ani; Grace, de 31 de ani şi Lucy, în vârstă de 33 de ani. DeVito şi Perlman au scos deja la vânzare vila lor din Beverly Hills cu suma de 28 de milioane de dolari, ca să împartă banii. În urma divorţului vor împărţi întreaga avere de 140 de milioane de dolari. Ei s-au cunoscut în 1979, când Rhea a venit să vadă un prieten în teatrul în care juca Danny. S-au căsătorit în 1982 şi au jucat împreună în serialul “Taxi” şi comedia “Matilda”. DeVito, care are numai 1,52 m, a ales-o pe Perlman pentru că are o înălţime apropiată de a sa şi a cucerit-o cu talentul lui de bun dansator.

Click! spune

Actor, regizor şi producător, Danny DeVito şi-a început cariera în anii ‘70, bucurându-se de succes mai ales în “Zbor deasupra unui cuib de cuci” şi în comedii din anii ‘80, ca de exemplu “Gemenii”, din 1988, cu Arnold Schwarzenegger. A luat un premiu Emmy pentru “Taxi”.

Click! spune

Actriţa Rhea Perlman a cunoscut succesul mai ales în seriale de televiziune, cum ar fi “Cheers”, din anii ‘90, pentru care a cucerit 4 premii Emmy. Avea împreună cu soţul o companie de producţie de film, care a lansat “Pulp Fiction” şi “Erin Brockovich”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net