Cum te mai poate șoca Madonna la 61 de ani! Sâni goi, brațe de culturistă și înjurături pentru fani

madonna.jpg

madonna
Madonna are 61 de ani, dar se comportă precum o tânără rebelă
Foto Arhivă personală

Madonna, una dintre cele mai titrate dive ale muzicii pop, cu o avere de ordinul milioanelor de dolari șochează din nou. Atunci când ne gândeam că nu ne mai poate uimi cu nimic, după ce a apărut de nenumărate ori în costumații situate la limita decenței, a ignorat sfatul autortităților pentru a organiza o petrecere pentru iubitul mai tânăr cu peste trei decenii și a declarat că a fost infectată cu coronavirus, iată că diva lovește din nou! A renunțat aproape în totalitate la haine și le-a adresat internauților care o critică un mesaj deloc prietenos, din care nu au lipsit cuvintele vulgare! Iată ultima ispravă a Madonnei!

Numele Madonnei a devenit sinonim cu gesturile controversate. Nu trece lună fără ca vedeta să se remarce pe rețelele de socializare! Nu neapărat prin muzică, ci prin gesturi îndoilenice! Luna trecută Madonna a declarat că a suferit de coronavirus și a ignorat cu desăvâșire sfatul autorităților de a respecta distanșarea socială. Din contră, ea a organizat o petrecere pentru iubitul său, Ahlamalik Williams, de doar 27 de ani.

madonna-si-iubitul.jpg

madonna si iubitul
Madonna alături de iubitul dansator, cu 34 de ani mai tânăr
Foto Arhivă personală

Regulile impuse de autorități au fost trecute cu vederea, iar diva a scos din buzunar peste 100.000 de dolari doar pentru cadoul iubitului care o face să trăiască a doua tinerețe. Odată cu retrăirea fiorilor iubirii se pare că Madonna a redescoperit și comportamentul teribilist, specific mai degrabă adolescenților decât unei doamne aflate la vârsta de 61 de ani. 

madonna.jpg

madonna
Madonna a șocat din nou prin modul în care s-a afișat în mediul online
Foto Instagram Madonna

Ultima postare a vedetei este o fotografie în care apare purtând lenjerie intimă și etalându-şi trupul care le-ar putea face invidioase până și pe femeile de 30 de ani. Nu imaginea a fost cea care a șocat, ci descrierea pe care Madonna a ales să o scrie în dreptul ei.

madonna1.jpg

madonna
Madonna a fost acuzată de faptul că a suferit o intervenție estetică la nivelul posteriorului
Foto Instagram Madonna

„Situația în care se află garderoba. Pentru cei care sunt deranjați de această fotografie spun că am absolvit Universitatea celor care nu dau doi bani. Mă bucur că ați venit la absolvirea mea. Promoția 2020”, au fost cuvintele divei.

Loading...

Citește și