Madonna, chef în carantină pentru iubitul de 26 de ani. Numai cadoul a costat-o 100.000 de dolari

foto-front-deschidere-madonna-iubit.jpg

Madonna l-a sărutat drăgăstos pe iubitul ei, care a împlinit 26 de ani

Madonna, de 61 de ani, nu se teme nici de epidemie şi nici de amenzile pentru încălcarea regulilor de izolare la domiciliu. Dacă iubiţelul ei, dansatorul Ahlamalik Williams, împlineşte 26 de ani merită să încalce regulile carantinei şi să dea o petrecere.

SUA se confruntă cu aproape un milion de persoane contaminate şi 55.000 de decese din cauza epidemiei COVID-19 şi cu o criză socială fără precedent din cauza măsurilor de carantină impuse. Statul New York a înregistrat ieri un bilanţ negativ de 290.000 de bolnavi şi 22.000 de decese. Însă, în ciuda epidemiei, Madonna, de 61 de ani, care are o avere estimată la 800 de milioane de dolari, a dat o petrecere, vineri, în circuit restrâns pentru iubitul ei, care a împlinit 26 de ani. Cheful a avut loc la conacul din Hamptons, Long Island, New York, pe care diva l-a achiziţionat cu 40 de milioane de dolari în 2009 şi în care a funcţionat vreme îndelungată o instituţie publică, afiliată primăriei.

foto-front-1-madonna1.jpg

După ce au trimis copiii la culcare, au ciocnit un pahar de vin şi coniac...

foto-front-2-madonna-petrece.jpg

... şi au ieşit pe plaja din Long Island, New York

Madonna a dezvăluit încă din decembrie 2019 relaţia pe care o are cu dansatorul care e cu doi ani mai în vârstă decât fiica ei cea mare, Lourdes, care împlineşte 24 de ani, în octombrie. De la petrecere au lipsit Rocco, de 19 ani, care stă în izolare la tatăl lui, Guy Ritchie, în Londra, Marea Britanie, şi Lourdes, care ar sta în izolare cu iubitul la vila mamei ei din Los Angeles. Madonna şi-a dat masca de pe faţă pentru a-l săruta drăgăstos pe iubitul ei şi a postat fotografia pe contul ei de Instagram. Cei doi porumbei au ciocnit un pahar cu vin şi, conform The Sun, Ahlamalik a primit în dar un ceas de aproximativ 100.000 de dolari de la Madonna. Diva a locuit timp de trei ani în Lisabona, Portugalia, şi a revenit în SUA la începutul anului trecut, după ce fiul ei adoptat din Malawi, David Banda (14 ani), a înţeles că fotbalul european nu e atât de important pentru el. La petrecerea gândită din timp şi organizată în cele mai mici detalii de Madonna au fost prezente şi Mercy James, 14 ani, şi gemenele Stelle şi Estere, de 7 anişori. După ce i-a spus ”La mulţi ani”, Madonna a ţinut să sublinieze pe pagina ei de Instagram că ”nu îşi imagina o persoană mai potrivită alături de care să îşi petreacă liniştită carantina”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1