Coincidență macabră! Ce rol interpreta Alec Baldwin când a ucis-o pe directoarea de imagine la filmări

rust.jpg

piatra funerara rust
Nepotul lui Harland Rust a fost cea mai tânără persoană spânzurată vreodată în Vestul Sălbatic
foto: findagrave.com

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Alec Baldwin (63 de ani) este în continuare în stare de șoc, după tragedia pe care a provocat-o accidental pe platourile d efilmare la western-ul ”Rust”. Ca o coincidență macabră, actorul interpreta rolul unui haiduc care încerca să-și ajute nepotul trimis la spânzurătoare pentru o crimă comisă accidental.

Alec Baldwin a venit din proprie inițiativă să le dea declarații polițiștilor ajunși la locul tragediei, ferma Bonanza Creek. Deși aflat în stare de șoc, acesta a răspuns la toate întrebările și nu a fost reținut de oamenii legii.

Rănită în piept cu arma manevrată de Baldwin, Halyna Hutchins (42 de ani), directoarea de imagine a producției, a fost transportată cu elicopterul la spital, dar a murit din cauza rănilor. Regizorul Joel Sousa (48 de ani) a fost transportat cu ambulanța la un alt spital, unde a primit îngrijiri, dar nu a avut nevoie de spitalizare peste noapte.

Ce rol interpreta Alec Baldwin în western-ul ”Rust”

Ideea filmului ”Rust” s-a născut din cercetările regizorului Joel Souza cu privire la cea mai tânără persoană care a fost spânzurată vreodată în Vestul Sălbatic.

Souza și Baldwin au scris scenariul în jurul unui haiduc care sare în ajutorul nepotului său, în vârstă de 13 ani, condamnat la moarte pentru o crimă comisă accidental.

Bunicul Harland Rust (Alec Baldwin) și nepotul acestuia (Brady Noon) încearcă să scape de forțele de ordine, cu un vânător de recompense pe urmele lor, și își găsesc refugiul în New Mexico.

Citește și:

Detalii din ancheta tragediei provocate de Alec Baldwin. Actorul a fost anunțat că arma este sigură

În arma lui Alec Baldwin era muniție adevărată? Ce au raportat polițiștii

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5