Cinci ani de la moartea soțului lui Celine Dion. "Nu există zi în care să nu ne gândim la tine"

celine-dionjpg

celine dion si sotul ei, rene angelil
Celine Dion și-a pierdut soțul în 2016. Rene Angelil îi era și manager
foto: Getty Images

Legătura dintre Celine Dion și soțul pierdut în urmă cu cinci ani, Rene Angelil, pare indestructibilă chiar și acum. În ziua comemorării morții acestuia, artista canadiană a lăsat pe contul ei de Instagram un mesaj emoționant, alături de o imagine cu mâinile lor împreunate.

Celine Dion a spus de multe ori că Rene Angelil a fost dragostea vieții ei și că îi duce dorul în permanență. „Să îmi pierd soțul, managerul, tatăl copiilor mei, prietenul meu....Încă îi simt prezența și susținerea”, a spus aceasta. Întrebată care sunt lucrurile de care îi este cel mai dor când se gândește la soțul ei, cântăreața a răspuns: „Mirosul lui..Atingerea lui. Felul în care mă făcea să râd. Când nu sunt pe scenă și fanii mei sunt acasă și eu merg la hotel, spre exemplu, nu mai am cu cine să vorbesc..”, spunea Celine, într-un interviu, acum ceva vreme.

Celine Dion, mesaj emoționant pentru bărbatul iubit

celine-dion-rene.jpg

celine dion si sotul ei, rene angelil
foto: arhivă personală

La cinci ani de la moartea lui Rene, Celine a scris un mesaj de suflet. "Rene, au trecut deja 5 ani… Nu există zi în care să nu ne gândim la tine. Ne gândim la tine acum mai mult ca oricând: să ne ghidezi, să ne protejezi și să continui să veghezi asupra noastră. Și ne rugăm să-ți împrăștii lumina în întreaga lume, mai ales pe celor care trec acum prin clipe dificile. Ești în inimile și în viețile noastre pentru totdeauna. Te iubim, Celine, René-Charles, Nelson și Eddy”, a încheiat artista.

Celine Dion și Rene Angelil au împreună trei copii

celine-dion.jpg

celine dion si sotul ei, rene angelil
Celine Dion și Rene Angelil s-au căsătorit în 1994. Au trei copii împreună
foto: Getty Images

Celine Dion și René Angélil s-au căsătorit în 1994, iar primul lor copil, René-Charles, a venit pe lume în 2001. În 2010 cei doi deveneau din nou părinți, de data aceasta de gemeni, cântăreața aducându-i pe lume pe Eddy și Nelson, iar soții erau mai fericiți ca niciodată. Bucuria a dispărut din casa lor odată cu moartea lui Rene, în 2016. 

Șase ani mai târziu însă, familia lor a fost destrămată de lupta lui René cu cancerul, pe care, din nefericire, a pierdut-o. Acesta a murit de cancer la gât la vârsta de 73 de ani. Celine s-a căsătorit cu René când avea 26 de ani, iar el avea 52 de ani şi a dezvăluit că mama ei nu a aprobat relaţia. 

Vorbind despre relaţia lor, cântăreaţa a continuat: „El m-a învăţat totul, este singurul bărbat cu care m-am văzut, singurul bărbat pe care l-am iubit, singurul bărbat pe care l-am sărutat... M-am îndrăgostit de el pe loc. Nu în modul romantic, aveam 12 ani. Eram îndrăgostită de modul în care se purta cu toată lumea din jurul meu, inclusiv cu întreaga mea familie şi cu mine”, spunea vedeta în urmă cu câțiva ani, tot în cadrul unui interviu. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1