Céline Dion e amorezată lulea! Uite cum se uită iubitul tinerel în decolteul ei

Céline Dion Pepe Muñoz

Céline Dion a stat doar cu mâinile pe Pepe Muñoz
Céline Dion l-a pipăit tot timpul pe Pepe Muñoz
Foto: GuliverGetty Images

Cântăreaţa Céline Dion (50 de ani) nu s-a sfiit să arate lumii întregi că îl iubeşte la nebunie pe dansatorul spaniol, Pepe Muñoz, de numai 34 de ani. Ei au fost surprinşi recent giugiulindu-se în văzul tuturor la o prezentare de modă.

Cântăreaţa Céline Dion (50 de ani) se iubeşte cu dansatorul spaniol, Pepe Muñoz (34 de ani), originar din Malaga, din vara anului 2017. Multă vreme ei nu au recunoscut relaţia, ba chiar au râs de zvonurile lansate de presa din întreaga lume. Însă acum nu se mai ascund. Ei au fost prezenţi recent la prezentarea colecţiei de primăvară vară 2019 a lui Alexandre Vauthier, la Săptămâna Modei de la Paris. S-au giugiulit tot timpul, în primul rind, fără să le pese că îi vede toată lumea. Céline l-a pipăit tot timpul pe iubit.

celine dion

La rându lui, tinerelul i-a aranjat decolteul adânc al cântăreţei. Râdeau şi se atingeau fericiţi. La un an şi jumătate de la moartea soţului său, René Angélil, Céline Dion s-a cuplat cu spaniolul și trăiește, din nou, bucuriile dragostei. Artista, care a rămas cu uriaşa avere de 800 de milioane de dolari, după decesul partenerului său de viaţă, nu este deranjată că iubitul tinerel este sărac. Înainte de a ajunge să danseze pentru Céline, Pepe Muñoz se producea pe străzile din Madrid, aşteptând ca trecătorii să-i dea câţiva bănuţi pentru dansul lui. Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 18 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 8 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016. La 50 de ani, Céline Dion e îndrăgostită lulea de Pepe Muñoz, de numai 34 de ani.

 

Loading...

Citește și