Cea mai sexy româncă din lume! Fundul ei face 1,5 milioane $ pe an

andrea_abeli.jpg

andrea abeli
Andrea Abeli, de 35 de ani, este una dintre cele mai sexy vedete de pe Instagram
foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Este cea mai sexy de pe Instagram și peste 3,2 milioane de oameni din întreaga lume îi urmăresc postările cu sufletul la gură! Andrea Abeli, în vârstă de 35 de ani, e o bucureșteancă a cărei faimă a depășit demult granițele țării. Ea și-a deschis propria agenție de marketing în 2014 și de atunci până în prezent a dat lovitura promovând diferite colecții de lenjerie intimă, haine și produswe cosmetice. Practic, ea este plătită cu 5.000 de dolari pentru fiecare postare.

Andrea Abeli, în vârstă de 35 de ani, a făcut senzație în presa internațională cu fotografiile ei incendiare de pe Instagram. Jurnaliștii de la tabloidul britanic ”Daily Star” au realizat un amplu material despre tânăra bucureșteancă. Conform sursei citate, Andrea Abeli, în colaborare cu photomillz, a reușit să dea lovitura după ce s-a mutat în însoritul Miami. Tânăra a jucat în filmul de comedie ”Două lozuri” (2016). Datorită formelor ei voluptoase, ea s-a lansat în modelling după ce a jucat în câteva piese de teatru la Teatrul Național, din București, și a terminat un matser în Drept în anul 2006.

Citește și:

Cea mai sexy doctoriță nu mai are voie să profeseze: „Nu m-am îmbrăcat provocator în fața pacienților!”

Cele mai sexy posterioare din showbiz. Andreea Bănică, Anna Lesko şi Loredana Chivu fac furori pe internet

andrea_abeli_fund.jpg

andrea abeli fund
Fundul Andrei Abeli face senzație pe Instagram și are 3,2 milioane de urmăritori
foto Instagram

Andrea Abeli a revoluționat rețelele de socializare

Conform Daily Star, Andrea care s-a născut în București la 19 ianuarie 1984, se află în topul celor mai reprezentative vedete de pe Instagram. Ea oferă inclusiv consultanță de marketing pentru Instagram fiind unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țara noastră. În 2014 și-a înființat o agenție de modelling și marketing și s-a lansat în lumea virtuală. În prezent, o postare de-a ei este plătită de sponsori cu 5.000 de dolari, susține Daily Star. Având în vedere că Andrea Abely este urmărită de peste 3,2 milioane de oameni din întreaga lume, ea este curtată de companii celebre de modă. Andrea Abeli a lucrat ca web designer și a reușit să se lupte de la egal la egal cu ”funduri” celebre precum cel al lui Kim Kardashian, Coco Austin sau Demi Rose.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul