Cele mai sexy posterioare din showbiz. Andreea Bănică, Anna Lesko şi Loredana Chivu fac furori pe internet

12_6.jpg

Loredana Chivu

Imaginea vinde, însă un fund bombat poate fi calea sigură spre succes. Conturile sociale ale vedetelor sunt pline, în ultima vreme, de fotografii retuşate în care bombele sexy îşi expun posteriorul, de parcă s-ar fi dat startul la concursul “Miss Funduleţ”. De departe, cea mai apetisantă este Loredana Chivu, pozele ei lăsându-i de fani fără suflare.

Loredana Chivu (29 de ani / 1,73 m), fostă asistentă tv, a devenit bombă sexy cu ajutorul medicului estetician. Şi-a mărit sânii de patru ori, şi-a remodelat nasul, ca să nu mai punem la socoteală injecţiile-minune care i-au mărit buzele, dar şi fesele. 

12_9.jpg

Andreea Bănică

Dar şi Andreea Bănică (40 de ani, 1,70 m) e alt exemplu că există frumuseţe şi de la Mama Natură. Are fund bombat şi bust generos de când a debutat în showbiz, în formaţia Blondy (2001). Micile retuşuri, după două naşteri, s-au limitat la injecţii cu acid hialuronic şi la îndepărtarea unei aluniţe de pe faţă.

12_lesko.jpg

Anna Lesko

Anna Lesko (40 de ani / 1,68 m) e mama unui băieţel de 5 ani, însă arată ca la 18 ani, când şi-a pierdut virginitatea. Fără intervenţii estetice majore, ea a făcut un obicei din a posta imagini fierbinţi, spre bucuria fanilor. Există însă şi critici care spun că atrage atenţia cu fundul în lipsa succesului muzical.

 

Toate vedetele şi-au «tunat» şi nasul

Cât o priveşte pe Inna (32 de ani, 1,63 m), ea susţine că nu a investit în operaţii estetice, însă specialiştii sunt de părere că ea şi-a tunat nasul şi că şi-a îmbunătăţit dantura.

12_8.jpg

Daniela Crudu

Daniela Crudu (29 de ani / 1,7 m), fostă asistentă tv, s-a folosit în exces de talentul esteticianului, însă investiţia de mii de euro a meritat. „Cruduţa” e imaginea mai multor produse şi servicii de înfrumuseţare pentru care încasează bani frumoşi pozând cu posteriorul bombat la vedere.

12_3.jpg

Ruby

Ruby (30 de ani/1,64 m) a intrat în showbiz cu îndemnul „Stinge lumina!” şi toţi i-au remarcat formele. La 18 ani, şi-a micşorat sânii, apoi i-a mărit cu silicon. Şi-a mai operat nasul şi şi-a injectat buzele pentru a le face mai voluptuoase.

Cu Lora (36 de ani / 1,68 m) Mama Natură a fost foarte darnică. Nu şi-a pus implanturi cu silicon nici la sâni, nici la fese, însă şi-a remodelat nasul de cinci ori şi şi-a reparat dantura ca să aibă un zâmbet de Hollywood. Şi ea a apelat la deja banalele injecţii cu acid hialuronic pentru întinerire. 

Loading...