Ce fetiță superbă are Irina Shayk cu Bradley Cooper! Micuța seamănă perfect cu mama ei

irina-shayk-fetita3.jpg

Irina Shayk și fetița
Irina Shayk a ieșit în parc cu fetița ei
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Irina Shayk (33 de ani( s-a despărțit recent de Bradley Cooper (44 de ani), alături de care are o fetiță, dar a fost văzută din nou cu zâmbetul pe buze. Modelul a ieșit recent cu Lea De Seine în parc (2 ani), acolo unde cele două s-au distrat de minune.

Irina Shayk se poate mândri cu o scumpete de fată, care îi moștenește trăsăturile perfecte. Lea este blondă, are ochii albaștri și forma buzelor mamei ei. Micuța a rămas în grija Irinei Shayk, după ce aceasta a decis să îl părăsească pe soțul ei, Bradley Cooper, luna trecută. Paparazzi au surprins-o pe superba șatenă într-un parc din New York, alături de fetița ei. Irina a fost toată un zâmbet, cât timp s-a jucat cu Lea de Seine. Îmbrăcată lejer într-o rochie neagră, un trench verde-militar și o pereche de cizme de ploaie Chanel. Micuța s-a asortat cu celebra ei mămică, fiind îmbrăcată într-o fustiță neagră, un maiou Versace și o pereche de cizme de ploaie galbene. 

irina-shayk-fetita.jpg

Irina Shayk și fetița ei, Lea de Seine
Lea de Seine are doi anișori
Foto: Profimedia

Bradley Cooper și Irina Shayk petrec în continuare mult timp cu fiica lor

irina-shayk-fetita2.jpg

Irina Shayk și fetița ei, Lea de Seine
Irina Shayk și fetița ei s-au asortat pentru plimbarea în parc
Foto: Profimedia

 

Bradley Cooper și Irina Shayk își împart timpul astfel încât micuța să nu se simtă ciudat după despărțirea lor. Potrivit unei surse apropiată de cuplu, cei doi se coordonează în așa fel încât Lea De Sein să fie mereu cu unul din părinți, potrivit metro.co.uk. Când Lea de Seine are parte de evenimente importante din viața ei, ambi părinți sunt alături de ea, așa cum s-a întâmplat și de Ziua Tatălui, când actorul s-a dus acasă la Irina Shayk pentru a petrece timp împreună cu fiica lor.

 

Citește și

Care este motivul pentru care Bradley s-a despărțit de manechinul Irina Shayk?

Irina Shayk, bombă sexy pe podiumul din Italia. A defilat aproape goală

Loading...

Citește și