Cântăreața Pink, infectată cu coronavirus. "Această boală este gravă şi reală, faceți testarea gratuită"

pink-coronavirus.jpg

pink
Pink a fost testată pozitiv cu coronavirus
foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cântăreaţa Pink a anunţat pe contul său de Instagram că în urmă cu două săptămâni a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus şi, după o perioadă de izolare, noile teste au ieșit negative, scrie The Holywood Reporter.

„În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, şi eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenţă primară a avut acces la teste şi rezultatele au fost pozitive”, a scris ea într-o postare pe reţelele sociale.„Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative", a mai scris artista. Pink a vorbit despre testarea cu noul coronavirus şi criza produsă în jurul acesteia, numind testarea „un eşec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că sunt afectaţi tinerii şi bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile noastre".

Artista a anunţat că pentru a se implica în lupta împotriva COVID-19 va dona 1 milion de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

 

Cântăreaţa se alătură unei liste lungi de vedete, inclusiv Idris Elba, Olga Kurylenko, Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, şi actorul Game of Thrones, Kristofer Hivju, care au anunţat că au fost testați pozitiv la COVID-19.

Citește și:

Prințul Charles, mesaj emoționant după ce a ieșit din izolare: „Bucăți mari de viață ne sunt luate”

Cum se protejează vedetele de la Hollywood de coronavirus. Măști, mănuși și stocuri de cumpărături

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul