Prințul Charles, mesaj emoționant după ce a ieșit din izolare: „Bucăți mari de viață ne sunt luate”

Ultima actualizare:

    Prințul Charles, mesaj emoționant după ce a ieșit din izolareFoto: Captură Video
Prințul Charles, mesaj emoționant după ce a ieșit din izolareFoto: Captură Video

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, și-a petrecut șapte zile în autoizolare, în Scoția, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus și a prezentat simptome ușoare. De asemenea, și consoarta sa, Ducesa de Cornwall, Camilla, a decis să se autoizoleze, deși testul său de COVID-19 ieșise negativ.

Un oficial al Palatului a informat recent că Prințul are în prezent o stare de sănătate bună și că respectă restricțiile impuse de guvern. „Clarence House a confirmat astăzi că, după ce s-a consultat cu medicul său, Prințul de Wales a ieșit din autoizolare", a spus un purtător de cuvânt, în momentul în care Charles a fost diagosticat cu COVID-19.

La scurt timp după ce și-a recăpătat „libertatea” și a ieșit din autoizolare, fiul Reginei Elisabeta a II-a a transmis un mesaj video emoționant, vorbind despre pandemia care l-a afectat și pe el, despre oamenii care au intrat în contact cu virusul, și, nu în cele din urmă, despre medicii eroi care sunt în prima linie în lupta cu pandemia de COVID-19.

„Am fost recent infectat cu acest coronavirus, din fericire cu simptome ușoare, iar acum sunt de cealaltă parte a bolii, totuși, într-o stare de distanțare socială și izolare. Așa cum știm cu toții, este o experiență ciudată și frustrantă, nu ne mai putem bucura de familie și de prieteni. Dintr-odată, bucăți mari de viață ne sunt luate.

Într-o vreme în care medicii, asistenții și toată această artilerie vitală care formează NHS, sunt supuși presiunii și riscului în timp ce luptă eroic pentru a salva vieți în centrele de terapie intensivă, pentru a limita pe cât posibil răspândirea virusului, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă mereu spre acești oameni minunați ale căror abilități, devotarea și grija pentru pacienți ne fac să ne simțim atât de mândri.

Nimeni nu știe când se va sfârși, dar se va sfârși. Până atunci, să încercăm să trăim cu speranță și cu încredere în noi înșine și unul în celălalt. Aștept cu nerăbdare timpuri mai bune”, a spus acesta, prin intermediul unui filmuleț.

„Eu și soția mea suntem alături de cei care și-au pierdut persoane dragi în aceste circumstanțe teribile și anormale și de aceia care îndură boala, izolarea și singurătatea”, a mai spus Prințul Charles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net