Brad Pitt a glumit pe seama prințului Harry la Premiile BAFTA. Cum au reacționat William și Kate

william-kate-bafta.png

printul william si kate middleton razand
Prințul William și Kate Middleton au gustat glume lui Brad Pitt despre prințul Harry
foto: captură/YouTube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Brad Pitt a reușit să cucerească audiența de la Premiile BAFTA 2020 chiar dacă nu a fost prezent pe scenă, să-și ridice distincția pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar”. Pitt a rugat-o pe colega lui de distribuție, Margot Robbie, să-i citească discursul – plin de referințe la Brexit și Megxit – în fața prințului William și lui Kate Middleton.

Dacă ar exista un premiu pentru cel mai bun discurs de acceptare, Brad Pitt n-ar avea concurență. Actorul din ”Once Upon A Time in Hollywood” / ”A fost odată la Hollywood”, premiat deja la Globurile de Aur și SAG-AFTRA, cu șanse mari să primească și Oscarul, a cucerit audiența cu discursuri înțesate de referințe personale, rostite pe un ton mucalit.

Situația s-a repetat la Premiile BAFTA 2020, cu singura deosebire că actorul n-a mai fost prezent în carne și oase, ”din motive personale”, ci a rugat-o pe Margot Robbie să rostească discursul în locul lui. Iar colega lui din ”A fost odată la Hollywood” s-a achitat cu multă grație de sarcină.

O sarcină dificilă, mai ales că Pitt a făcut referire la cele două evenimente fierbinți din istoria recentă a Regatului Unit: Brexit și Megxit, iar din audiență făceau parte și prințul William și Kate Middleton.

Citește și:

Fiica lui Johnny Depp, mai mult dezbrăcată pe covorul roșu la Premiile BAFTA 2020

Kate Middleton, într-o ținută reciclată, la Bafta 2020! Încape și acum în rochia pe care o purta înainte să devină mamă

”Bună, Marea Britanie, am auzit că ești din nou singură… Bine ai venit în club! Sper că procesul de divorț decurge bine”, a început Pitt prin vocea lui Robbie, apoi a continuat cu mulțumirile adresate de obicei în asemenea ocazii și a încheiat cu o referință la recentul ”divorț” al prințului Harry de familia regală. ”Brad mai spune că-și va numi premiul Harry, pentru că este foarte încântat să-l ducă în State cu el”, a spus Margot, grăbindu-se să adauge că sunt cuvintele lui Brad, nu ale ei.

A fost momentul în care toate camerele de filmat s-au mutat pe Will și Kate, care au lăsat impresia că gustă gluma la fel de mult ca restul audienței.

Filmul ”1917”, marele câștigător la Gala Premiilor BAFTA 2020

Gala Premiilor BAFTA 2020 a avut loc duminică seară, 2 februarie, la Londra şi a fost prezentată de actorul şi realizatorul de televiziune Graham Norton. Lungmetrajul „1917”, regizat de Sam Mendes, a fost marele câștigător al serii. Drama de război a cineastului englez a primit şapte trofee, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun film britanic, regie, imagine şi scenografie.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5