Brad Pitt e în al nouălea cer! Angelina Jolie îi lasă cei șase copii toată vara

a215_foto-2-3-col-gettyimages-460524842.jpg

Brad i-a chemat în ajutor pe părinţii lui, care sunt apropiaţi de Pax, Shiloh şi Maddox
Foto: Getty Images

E în al nouălea cer de fericire! Brad Pitt a fost rugat de Angelina Jolie să stea cu cei şase copii ai lor pe perioada verii. Este pentru prima oară, de la divorţ, când diva îi oferă această şansă la care nici nu visa.

Tensiunile dintre Brad Pitt (55 de ani) şi Angelina Jolie (44 de ani) par că au mai scăzut! Pentru prima oară de când a dat divorţ de partenerul său, în septembrie 2016, actriţa a acceptat să-i dea copiii pentru o perioadă.

Angelina turnează un nou film, numit „Those Who Wish Me Dead”, în această vară, în New Mexico, şi a decis că vrea să mai scape de grija odraslelor.

De aceea i-a oferit şansa lui Brad să aibă grijă de cei şase copii ai lor, trei adoptivi, Maddox, de 17 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, şi trei biologici, Shiloh, de 13 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 10 ani.

Este un pas uriaş în privinţa înţelegerii dintre cei doi actori după ce s-au despărţit. Până acum, Angelina nu accepta decât cu mare greutate ca Brad să-i vadă măcar puţin pe copii.

Angelina Jolie Brad Pitt

Angelina Jolie se răzbună cumplit pe Brad Pitt
Angelina Jolie a dat divorţ de Brad Pitt în 2016

 

Brad e foarte bucuros, mai ales că, astfel, odraslele vor putea să petreacă un timp şi cu bunicii paterni. El i-a invitat deja pe părinţii lui, Jane şi William Pitt, să stea împreună în casa lui din Los Angeles pe perioada verii. Brad a primit oferta de a se ocupa de copii după ce a somat-o pe Angelina să semneze mai repede actele de divorţ.

Însă ea tot nu se grăbeşte. Judecătorul John Ouderkirk a prelungit procesul lor de divorţ până la 31 decembrie 2019. Angelina şi Brad s-au cuplat în 2005, în timp ce turnau împreună filmul “Domnul şi doamna Smith”.

S-au căsătorit în 2014, în Franţa. Divorţul s-a complicat şi pentru că nu se înţeleg cum să împartă proprietăţile pe care le au în comun. În prezent, el are în conturi 300 de milioane de dolari, iar ea 100 de milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1