Bomba sexy Coco Austin e speriată de moarte: tatăl ei suferă de COVID-19 și e în stare gravă

coco_austin_covid_19.jpg

Coco Austin, 41 de ani, este cunoscută datorită fotografiilor sexy de pe Instagram care i-au adus peste un milion de admiratori
Coco Austin, 41 de ani, este cunoscută datorită fotografiilor sexy de pe Instagram care i-au adus peste un milion de admiratori
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Bomba sexy Coco Austin, 41 de ani, este îngrozită! Tatăl ei Steve Austin se luptă cu noul coronavirus și starea lui nu e deloc bună. Bomba sexy este distrusă la gândul că familia ei se va destrăma din cauza acestui episod. Ea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu părintele ei și îi roagă pe toți fanii să se roage pentru el.

Coco Austin, în vârstă de 41 de ani, soția rapperului Ice T și rivala cea mai însemnată a lui Kim Kardashian în duelul poponețelor, este cu nervii la pământ. Ea simte că familia ei se destramă după ce tatăl ei Steve Austin a fost diagnosticat cu noul coronavirus și respiră doar cu ajutorul aparatelor. Bărbatul este trecut de 70 de ani și se află în zona de risc a bolii care a făcut peste 525.000 de victime la nivel mondial, din care 131.500 numai în SUA. ”Tatăl meu nu poate vorbi cu noi și respiră doar cu ajutorul aparatelor. Sunt disperată, vă rog să vă rugați pentru el pentru că tatăl meu nu a fost niciodată bolnav. A fost tot timpul un taur care a dus bolile pe picioare și care nu știa numele doctorului lui de familie”, a scris Coco.

coco_austin_tatal_steve_austin.jpg

Coco Austin a povestit că tatăl ei Steve nu a fost niciodată bolnav, dar că acum respiră cu ajutorul aparatelor
Coco Austin a povestit că tatăl ei Steve nu a fost niciodată bolnav, dar că acum respiră cu ajutorul aparatelor
foto: Instagram

Citește și:

Oglindă, oglinjoară, spune pe bune: care-i cel mai mare fund din lume? Coco Austin își lucrează fesierii

Cine ar fi crezut că sânii lui Coco Austin pot intra într-un asemenea sutien?

Coco s-a măritat cu Ice T în 2002 și au o fetiță

Coco Austin este de profesie fotomodel, dansatoare, cântăreață și vedetă de Instagram. Are doar 1,57 m înălțime dar formele ei generoase au propulsat-o pe micile ecrane devenind cunoscută datorită reality-show-urilor ”Ice loves Coco” și ”Ice and Coco”. Ea s-a măritat cu Ice T în ianuarie 2002 și a mai făst căsătorită cu Mike Williams între 1999 și 2001. Cei doi au o fetiță împreună pe nume Nicole Chanel de patru ani și o avere estimată la peste 65 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și

  • Nicole Coco Austin este faimoasa soţie a rapper-ului Ice T, unul dintre cei mai respectaţi "gangsta rapper"-i din SUA. Motivul pentru care este faimoasa? Ei bine, are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele sociale pe care şi-a făcut conturi.

  • Nicole Coco Austin are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele de socializare. Şi de această dată, soţia lui Ice T. apare în ipostaze scandaloase. Ea a postat o fotografie pe Twitter care a uimit toţi fanii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1