Oglindă, oglinjoară, spune pe bune: care-i cel mai mare fund din lume? Coco Austin își lucrează fesierii

coco_austin_sala_de_forta.jpg

Coco Austin execută nu mai puțin de 20 de exerciții diferite, exclusiv pentru fesieri
Coco Austin execută nu mai puțin de 20 de exerciții diferite, exclusiv pentru fesieri
foto Twitter
Citeste tot despre: 

Coco Austin în vârstă de 41 de ani i-a dat un răspuns pe măsură lui Kim Kardashian, după ce aceasta din urmă a postat o fotografie cu fundulețul în urmă cu două zile. Coco s-a apucat să tragă iar de fiare și să facă sute de genuflexiuni pentru a-și umfla natural fesierii. Asta pentru că soția lui Ice T este adepta fundului natural în detrimentul posteriorului ”retușat” sau ”tunat”.

Izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 și-a lăsat urme și pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin, în vârstă de 41 de ani. Și pentru că fiica ei Chanel Nicole, de 4 ani, i-a ocupat tot timpul, Coco nu și-a mai antrenat posteriorul 100% natural. Însă după ce a văzut-o miercuri pe rivala ei Kim Kardashian, de 39 de ani, că pozează în latex, soția raperului și actorului Ice T a luat foc. S-a dus în sala de fitness și s-a pus pe treabă. Și cum o astfel de ispravă merită pozată, i-a dat replica rivalei într-un mod la fel de sexy. În 2018, Coco a acceptat ca fesele să îi fie scanate, analizate și studiate de specialiști pentru a confirma că sunt 100% mușchi. A provocat-o pe Kim Kardashian să facă același lucru, dar Kim i-a propus să se întreacă la fitness cu sora ei Khloe, eschivându-se astfel de o ”palmă peste fund”.

coco_austin_antrenament_poponet.jpg

Coco Nicole Austin, de 41 de ani, și-a întrerupt exercițiile de întreținere pe perioada epidemiei de COVID-19
Coco Nicole Austin, de 41 de ani, și-a întrerupt exercițiile de întreținere pe perioada epidemiei de COVID-19, dar acum a revenit la sală
Foto: Twitter

Citește și:

Cel mai pozat fund din lume revine! Kim Kardashian, în latex, la ea în dulap

În oraşul ăsta toţi locuitorii umblă în pielea goală. Unde e locul dezmăţului

Este măritată ci Ice T din 2002 și au un copil împreună

Coco şi Ice T sunt căsătoriţi din 2002 şi au împreună o avere de 44 de milioane de dolari. Ei au o fetiță de patru anișori, Chanel, care e copia fidelă a mamei ei. Ice T (62 de ani) mai are doi copii din alte două relaţii, un fiu, Ice, de 26 de ani, şi o fiică, LeTesha, de 44 de ani. 

Loading...

Citește și

  • Nicole Coco Austin este faimoasa soţie a rapper-ului Ice T, unul dintre cei mai respectaţi "gangsta rapper"-i din SUA. Motivul pentru care este faimoasa? Ei bine, are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele sociale pe care şi-a făcut conturi.

  • Nicole Coco Austin are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele de socializare. Şi de această dată, soţia lui Ice T. apare în ipostaze scandaloase. Ea a postat o fotografie pe Twitter care a uimit toţi fanii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1