Basistul trupei Maroon 5 a părăsit temporar grupul după ce a fost arestat pentru violenţă domestică

maroon-5-mickey-madden-steps-away-from-band-after-arrest-02.jpg

Mickey Madden, basist şi cofondator al trupei Maroon 5, a anunţat că părăseşte temporar grupul după ce a fost arestat pentru violenţă domestică
Foto twitter

Mickey Madden, basist şi cofondator al trupei Maroon 5, a anunţat că părăseşte temporar grupul după ce a fost arestat pentru violenţă domestică, potrivit Variety.

El a spus că nu doreşte să le distragă atenţia colegilor de trupă. „Există lucruri pe care trebuie să le gestionez acum, aşadar am decis să părăsesc temporar Maroon 5”, a transmis Madden, în vârstă de 41 de ani, într-un comunicat. „În această perioadă, nu vreau să distrag atenţia colegilor mei de trupă. Le doresc tot binele”.

Madden a fost arestat pe 27 iunie acuzat că a fost violent cu partenera lui. El a fost eliberat pentru o cauţiune de 50.000 de dolari.

După arestare, un purtător de cuvânt al Maroon 5 a declarat presei: „Suntem devastaţi de aceste veşti dezamăgitoare. Pe măsură ce aflăm mai multe, privim asta foarte serios”.

În urmă cu două zile, trupa a anunţat noile date de turneu, serie de concerte care ar fi trebuit să înceapă în mai, amânată din cauza pandemiei. Turneul urmează să debuteze pe 15 iulie 2021.

Madden a mai fost arestat în 2016, după ce a fost acuzat că a oferit un flacon de cocaină unui bărbat într-un bar din New York, învinuire pe care a negat-o. Acuzaţiile au fost respinse şi el a fost obligat să lucreze o zi în folosul comunităţii.

Mickey Madden şi solistul Adam Levine sunt singurii membri fondatori rămaşi în grupul pe care l-au format cu Jesse Carmichael (clape, chitară) pe când erau adolescenţi, în Los Anegeles. Bateristul Ryan Dusick s-a alăturat trupei numite iniţial Kara’s Flowers în 1994. Grupul s-a destrămat pentru câţiva ani, timp în care Madden a urmat cursurile UCLA. Chitaristul James Valentine s-a alăturat apoi trupei şi a revenit sub numele Maroon 5.

Membrii trupei Maroon 5 nu i-au luat apărarea

Muzicianul Mickey Madden nu a găsit un umăr pe care să plângă la colegii lui de trupă, Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine, Matt Flynn, PJ Morton și Sam Farrar. Un reprezentant al gruplui a declarat: ”Suntem profund dezamăgiți de această veste. Cu cât aflăm mai multe amănunte, cu atât vrem să vedem cum evoluează evenimentele. Deocamdată, lăsăm persoanele implicate să-și rezolve problemele”. Nu e prima oară când Mickey Madden are probleme cu legea. În ianuarie 2016, basistul originar din Austin, Texas, a fost arestat după ce i-a dat cocaină lui James Gubelmann, fostul iubit al Ivankăi Trump. La vremea aceea a scăpat doar cu efectuarea de serviciu în folosul comunității. Acum, Mickey Madden, celebrul basist al trupei Maroon 5 de ani de zile, care i-a fost mereu alături lui Adam Levine, a fost arestat pentru violență în cuplu.

Loading...

Citește și

  • Mickey Madden este basistul trupei maroon 5

    Mickey Madden, celebrul basist al trupei Maroon 5 de ani de zile, care i-a fost mereu alături lui Adam Levine, a fost arestat recent la Los Angeles. Muzicianul și-a bătut iubita.

  • Managerul trupei Maroon 5 a făcut infarct și a decedat. Acesta avea 40 de ani și era fratele actorului Jonah Hill.