Basistul trupei Maroon 5 a fost arestat

maroon 5

Mickey Madden este basistul trupei maroon 5
Madden a plătit o cauțiune mare
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Mickey Madden, celebrul basist al trupei Maroon 5 de ani de zile, care i-a fost mereu alături lui Adam Levine, a fost arestat recent la Los Angeles. Muzicianul și-a bătut iubita.

În vârstă de 41 de ani, Michael ”Mickey” Madden, celebrul basist de la Maroon 5 de ani de zile, care i-a fost mereu alături lui Adam Levine, a fost arestat recent la Los Angeles. Muzicianul și-a bătut iubita și ar putea ca trupa să rămână fără el. După ce a fost arestat, a ieșit câteva ore mai târziu după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari. Dar va trebui să răspundă pentru faptele lui la 29 septembrie. Un membru al poliției locale a confirmat informațiile pentru revista ”People”, fără a oferi mai multe detalii.  

Daddy cool! Adam Levine, aşa cum nu l-ai văzut niciodată

Adam Levine, gol puşcă pentru o cauză nobilă! FOTO

Membrii trupei nu i-au luat apărarea

Muzicianul Mickey Madden nu a găsit un umăr pe care să plângă la colegii lui de trupă, Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine, Matt Flynn, PJ Morton și Sam Farrar. Un reprezentant al gruplui a declarat: ”Suntem profund dezamăgiți de această veste. Cu cât aflăm mai multe amănunte, cu atât vrem să vedem cum evoluează evenimentele. Deocamdată, lăsăm persoanele implicate să-și rezolve problemele”. Nu e prima oară când Mickey Madden are probleme cu legea. În ianuarie 2016, basistul originar din Austin, Texas, a fost arestat după ce i-a dat cocaină lui James Gubelmann, fostul iubit al Ivankăi Trump. La vremea aceea a scăpat doar cu efectuarea de serviciu în folosul comunității. Acum, Mickey Madden, celebrul basist al trupei Maroon 5 de ani de zile, care i-a fost mereu alături lui Adam Levine, a fost arestat pentru violență în cuplu.

 

Loading...

Citește și