BAFTA 2020. Al Pacino s-a prăbușit pe covorul roșu, iar momentul dramatic a șocat pe toată lumea

al-pacino-profimedia-0496152109_1.jpg

Al Pacino
Al Pacino a fost ajutat să se ridice de pe scările de la Royal Albert Hall
foto: Profimedia

Al Pacino, în vârstă de 79 de ani, nominalizat la Premiile BAFTA pentru rolul din Irishman, a oferit emoții serioase pe covorul roșu al celebrei gale de film. Actorul american s-a împiedicat din cauza scărilor și a căzut pe burtă, fix sub ochii fotografilor. Din fericire, Al Pacino nu s-a rănit și a trecut cu umor peste incident.

Cea de-a 73-a gală a British Academy of Film and Television Arts a avut loc, pentru al patrulea an consecutiv, la Royal Albert Hall, duminică, 2 februarie, şi a fost prezentată de actorul şi realizatorul de televiziune Graham Norton. Până la anunțul marilor câștigători BAFTA 2020, toți ochii au fost ațintiți pe momentele care au precedat show-ul propriu-zis, adică pe covorul roșu, unde divele au asigurat spectacolul de eleganță și de culoare.

al-pacino-profimedia-0496152109_2.jpg

al pacino
Momentul în care Al Pacino le-a dat emoții celor prezenți
foto: Profimedia

Dar tot pe red carpet s-a petrecut și un incident care le-a dat emoții celor prezenți. Actorul american Al Pacino s-a împiedicat din cauza scărilor și s-a prăbușit pe burtă, chiar sub ochii fotografilor. Persoanele din jurul lui l-au ajutat să se ridice, iar la final zâmbetul actorului a fost confirmarea că nu s-a întâmplat nimic grav. Al Pacino a încercat însă să își mascheze durerea, pentru a nu da amploare momentului.

al-pacino-profimedia-0496152109_3.jpg

al pacino
Al Pacino a strâns din dinți și a încercat să își mascheze durerea
foto: Profimedia

Al Pacino, nominalizat pentru rolul din "The Irishman"

Au trecut 44 de ani de când Al Pacino a câștigat un premiu Bafta, pentru rolul din Godfather II, iar la ediția din acest an starul american a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun actor", pentru rolul din "The Irishman".

al-pacino-profimedia-0496152109_4.jpg

Al pacino
Al Pacino a fost nominalizat pentru rolul din "The Irishman"
foto: Profimedia

La aceeași categorie au mai concurat Joe Pesci (The Irishman), Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood), Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighbourhood) și Anthony Hopkins (Two Popes). Trofeul Bafta 2020 a fost câștigat de Brad Pitt.

Citește și:

Bunicuţii de la Hollywood şi-au tras iubite tinerele. Al Pacino e campion!

Globurile de Aur 2020. Lista completă a câștigătorilor. Mai multe surprize pe covorul roșu decât pe scenă

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • al pacino

    Al Pacino, în vârstă de 79 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood având o carieră impresionantă. A jucat în zeci de filme, însă cel care i-a adus faima mondială a fost cu siguranţă The Godfather. Succesul răsunător al peliculei şi modul magistral în care Al Pacino a oferit credibilitate personajului interpretat au fost doi factori care au apăsat greu pe umerii actorului. Simţindu-se mereu în lumina reflectoarelor şi sufocat de atenţie, el a fost nevoit să găsească o modalitate de a rămâne cu picioarele pe pământ.

  • al pacino implineste varsta de 79 de ani

    Al Pacino își serbează aniversarea la 25 aprilie: 80 de ani! Legendarul star născut în East Harlem, New York, SUA care are o înălțime de 1,70 de metri este considerat de criticii de film drept unul dintre ”cei mai talentați actori” al tuturor timpurilor. Al Pacino nu a fost niciodată însurat, dar este un tată extraordinar pentru cei trei copii ai săi pe care îi are din relațiile cu Jan Tarrant și Beverly D’Angelo. Al Pacino are o avere estimată la 165 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar în 1993, pentru rolul din ”Parfum de femeie”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1