Imagini de colecţie! Bradley Cooper, un tătic adorabil! E topit după fetiţa sa

hepta_3556708.jpg

bradley cooper fetita parc
Bradley şi Irina au ieşit cu fetiţa la promenadă
foto: Hepta

El este unul dintre cei mai apreciaţi şi fermecători actori de la Hollywood, iar ea este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Împreună formează cel mai hot cuplu din showbiz-ul de peste Ocean. Aţi ghicit? Vorbim despre Bradley Cooper (43 de ani) şi Irina Shayk (32 de ani).

Cei doi formează un cuplu extrem de discret, iar apariţiilor lor pot fi numărate pe degetele de la o singură mână. Se iubesc de aproape trei ani, iar în aprilie 2017 au devenit părinţii unei fetiţe.

irina_shayk_bradley_cooper.jpg

irina shayk bradley cooper
Irina Shayk și Bradley Cooper au devenit părinți
 

N-au făcut încă nunta, însă Irina l-a cucerit definitiv pe Bradley, considerat până mai ieri cel mai râvnit burlac de la Hollywood. Rusoica i-a făcut o fetiţă, iar el i-a pus pe deget un diamant uriaş în iulie 2017.

hepta_3556723.jpg

bradley cooper fetita parc
Bradley e topit după micuţa Lea
foto: Hepta

 

Paparazzi au reuşit să surprindă recent câteva imagini de colecţia cu cuplul Cooper-Shayk şi mica lor comoară.

Cei trei au fost fotografiaţi într-un parc din New York, deşi au încercat din răsputeri să nu fie recunoscuţi. Actorul a purtat şapcă şi ochelari, iar îngeraşul Victoria’s Secret şi-a tras până şi gluga pe cap pentru a scăpa de privirile indiscrete.

hepta_3556726.jpg

bradley cooper fetita parc
Bradley s-a jucat cu Lea în parc
foto: Hepta

 

În timp ce Irina s-a aşezat pe o bordură în parc, Bradley s-a jucat în permanenţă cu micuţa Lea (1 an). A luat-o în braţe, după gât, i-a aranjat grijuliu hăinuţele, pălăria, şi a făcut-o să râdă. Starul este topit după fetiţa lui, iar imaginile surprinse cu cei doi sunt adorabile.

 

Loading...

Citește și