Arnold Schwarzenegger pedalează 300 de kilometri în fiecare lună, la cei 73 de ani ai săi

arnol_schwarzenegger_bicicleta.jpg

Arnold Schwarzenegger, 73 de ani, nu ratează în nicio zi plimbarea de 10 km cu bicicleta, prin Santa Monica
Arnold Schwarzenegger, 73 de ani, nu ratează în nicio zi plimbarea de 10 km cu bicicleta, prin Santa Monica
foto: Instagram

Terminator este fenomenal! Fostul Mister Olimpia este de neoprit când vine vorba de sport. Arnold Schwarzenegger, 73 de ani, a ieșit luni la o plimbare cu bicicleta prin Santa Monica fără mască, îmbrăcat cu o cămașă hawaiiană. El explică de ce trebuie să facă sport zilnic după operația de înlocuire a valvei pulmonare. În fiecare zi pedalează minimum 10 km și nu ratează nici un antrenament.

Arnold Schwarzenegger este într-o formă fizică incredibilă! La cei 73 de ani ai săi, trage de fiare de cinci ori pe săptămână și merge cu bicicleta minimum. 300 de kilometri în fiecare lună. El a explicat la 26 noiembrie, de Ziua Recunoștinței, în timp ce se înfrupta dintr-un curcan rumenit, că sportul este foarte important pentru menținerea sănătății. Fostul guvernator al statului California, care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, s-a operat de două ori pe inimă în ultimii doi ani, din cauza unei afecțiuni congenitale. Medicii i-au recomandat să facă sport în aer liber și asta face. Zilnic, la orele dimineții, Arnie își scoate bicicleta Matchless Urban E-Bike și pleacă la o tură de minimum 10 km prin Santa Monica. Dacă plimbarea are loc după ora 10.00, Schwarzenegger își pune masca anti-COVID-19 pentru că ”nu vrea să simtă pe pielea lui efectele noului coronavirus”. Dacă pedalează devreme, când nu e lume pe stradă, face sport fără mască pentru a se bucura de aerul curat.

Citește și:

Arnold Schwarzenegger, operat pe cord pentru a doua oară. Care este starea de sănătate a actorului

Ce gras este băiatul lui Arnold Schwarzenegger! Christopher abia se poate mişca din cauza burţii

Arnold Schwarzenegger, operat pe inimă în octombrie

La finele lunii octombrie, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, a recut printr-om operație de înlocuire a valvei pulmonare la o clinică din Cleveland. După doar trei zile de la operație el a fost surprins la o plimbare prin centrul orașului și le-a mulțumit doctorilor. În luna martie 2018, Arnold a mai trecut printr-o operație pe cord când i s-a înlocuit o altă valvă. ”În mod normal nu mă las speriat de nimic, dar COVID-19 este o treabă serioasă. La lansarea Terminator 6 am realizat că îmi place de mine când sunt în formă fizică bună și vreau să mă mențin”, a explicat Schwarzenegger acum câteva zile într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun.

Loading...
 
 

Citește și