Ce gras este băiatul lui Arnold Schwarzenegger! Christopher abia se poate mişca din cauza burţii

profimedia-0405524723.jpg

christopher schwarzenegger in vacanta in cabo san lucas
Christopher Schwarzenegger, în vârstă de 21 de ani îşi face vacanţa în Cabo San Lucas cu mama şi sora lui
foto: Profimedia

Fiului lui Arnold Schwarzenegger (71 de ani) este incredibil de gras! Christopher în vârstă de 21 de ani a fost dintotdeauna „băiatul mamei” şi răsfăţat de toată lumea. Chiar dacă fostul campion mondial de bodybuilding a insistat ca toţi copiii lui să ducă o viaţă sportivă şi sănătoasă, cel mai mic urmaş al său s-a ascuns după fustele mamei şi a cgiulit de la antrenamente. S-a refugiat în mâncare şi a ajuns să cântărească peste 140 de kilograme.

Christopher Schwarzenegger, în vârstă de 21 de ani, abia se poate mişca din cauza burţii uriaşe. Dacă îl vezi pe stradă nici prin gând nu îţi trece că tatăl lui este celebru Arnold Schwarzenegger, fost campion mondial la bodybuilding. Christopher a fost surprins zilele trecute de paparazzi pe o plajă din Cabo San Lucas, alături de mama lui Maria Shriver şi sora lui Katherine (29 de ani) care era însoţită de iubitul ei Chris Pratt (39 de ani). Conform Daily Mail, cei patru au petrecut aici Revelionul, în timp ce restul familiei a preferat să rămână în SUA. Încă de la vârsta de 16 ani, Christopher a început să ia în greutate, pentru că se îndopa constant cu îngheţată şi mâncare de tip fast-food şi stătea cât era ziua de lungă în faţa televizorului. În 2014, fratele lui, Patrick recunoştea într-un interviu că micuţul Christopher este un mare amator de jocuri video şi că petrece ore în şir jucându-se cu amicii în reţea. Timid şi retras, Christopher nu a fost văzut niciodată de paparazzi în compania altor femei decât mama şi surorile lui.  Christopher are 1,81 metri înălţime şi cântăreşte aproape 140 de kilograme. La terminarea liceului, juniorul familiei Schwarzenegger avea doar 100 kg.

profimedia-0405524507.jpg

christopher schwarzenegger in vacanta in cabo san lucas
Christopher are 1,81 metri înălţime şi cântăreşte aproape 140 de kilograme
foto: Profimedia

Citeşte şi:

Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut 

Arnold Schwarzenegger s-a luat la întrecere cu fiul la bere

profimedia-0405524514.jpg

christopher schwarzenegger in vacanta in cabo san lucas
Christopher a făcut Revelionul cu mama lui, sora Katherine şi iubitul acesteia, Chris Pratt
foto: Profimedia

A chiulit de la antrenamentele  tatălui său, Arnold

Maria Shriver, fiica surorii lui John F. Kennedy, s-a măritat cu Arnold Schwarzenegger în 1986, în Hyannis Port, Massachusetts. Ei au patru copii împreună: Katherine, 29 de ani, Christina, 27 de ani, Patrick, 25 de ani şi Christopher, de 21 de ani. În 2011, Maria Shriver depune actele de divorţ, însă nici în ziua de azi divorţul nu e finalizat. Ei au o avere comună estimată la 450 de milioane de dolari şi acesta ar fi motivul pentru care trăiesc separaţi, dar căsătoriţi. Arnold are un fiu de 21 de ani cu menajera Mildred Baena, pe nume Joseph. În prezent, actorul de 71 de ani trăieşte cu antrenoarea de fitness Heather Milligan, de 43 de ani.

Loading...

Citește și