Ana de Armas nu poartă sutien. Iubita lui Ben Affleck a întors multe capete pe stradă!

profimedia-0572344721_1.jpg

ana de armas cu familia lui ben
Ana de Armas a atras atenția prin colierul masiv și lipsa sutienului
Sursă foto: Profimedia

Relația dintre Ana de Armas și Ben Affleck nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut publică legătura la sfârșitul lunii aprilie, iar din acel moment au fost surprinși de nenumărate ori în ipostaze tandre. Diferența de vârstă de aproape 12 ani nu pare să fie un impediment, iar Ben a făcut un pas important: a prezentat-o pe Ana copiilor săi. Iată cum au fost surprinși de paparazzi de peste Ocean.

Ben Affleck și Ana de Armas trăiesc o poveste de dragoste ca în filme și nu pot sta departe unul de celălalt. În repetate rânduri au fost surprinși de fotoreporteri la plimbări romantice, unde au făcut risipă de gesturi tandre. Actorul și colega sa de breaslă sunt împreună de mai puțin de un an, însă acest lucru nu îi împiedică să facă pași importanți.

profimedia-0572057777_1.jpg

ana de armas cu familia lui ben
Ana de Armas, la plimbare cu Ben și copiii lui
Sursă foto: Profimedia

Actrița i-a cunoscut deja pe copiii lui Ben și pare că se înțelege de minune cu aceștia, judecând după ultimele imagini apărute public. În urmă cu doar câteva zile, Ben și Ana s-au bucurat de vremea blândă și au ieșit în parc alături de copiii pe care starul de cinema îi are împreună cu Jennifer Garner. În aer a plutit starea de bine, iar atmosfera a fost una degajată, semn că nu era prima dată când iubita lui Ben a petrecut timp cu cei doi copii.

profimedia-0572057589_1.jpg

profimedia
Ben și Ana formează un cuplu de aproximativ un an
Sursă foto: Profimedia

Toți patru au respectat normele de siguranță,iar masca a fost nelipsită. Ben nu s-a putut abține și i-a furat un sărut mai tinerei iubite, care a atras atenția nu doar prin colierul extravagant purtat la gât, ci și prin lipsa sutienului. La 32 de ani, Ana de Armas arată impecabil și este una dintre actrițele care dă dovadă de dezinvoltură atunci când scenele nud sunt aduse în discuție. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1