Ben Affleck nu își poate ține mânile departe de iubita lui! Cum au fost surprinși în public el și Ana de Armas

ben-ana1.jpg

Ben Affleck, în tandrețuri cu iubita lui, pe stradă

După divorțul de Jennifer Garner, pe care a declarat că îl regretă, se pare că Ben Affleck s-a resemnat în brațele noii sale cuceriri și „regretul” s-a transformat și el în pasiune.

Starul și partenera lui, tot actriță, Ana de Armas, par că nu mai pot sta prea departe unul de celălalt nici măcar atunci când se află în public, cu șirul de paparazzi după ei.

Cele două vedete au ieșit să își plimbe câinii, un frumos ciobănesc german și un bichon, însă atenția lor nu a stat nicium la patrupezi, ci mai degrabă la ce atingeri tandre să își mai ofere unul altuia.

ben-ana1.jpg

Ana de Armas a ieșit la plimbare fără sutien

Ben Affleck „o pipăie” pe Ana pe Armas în plină stradă

Ben pare îndrăgostit lulea de Ana, astfel încât în câteva poze a fost surprins pipăind-o pe stradă de-a dreptul, atingând-o și îmbrățișând-o pe aceasta și în unele zone mai..intime.

Ben Affleck, în vârstă de 47 de ani și Ana de Armas, 31, au fost dați în vileag de către presă atunci când au început să se întâlnească, fiind mai discreți în acea perioadă cu privire la relația romantică ce luase naștere între ei. În prezent însă, aceștia nu se mai feresc să arate cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt și fac acest lucru la tot pasul, chiar și atunci când ies să plimbe câinele.

ben-ana2.jpg

Ben Affleck, în ipostaze romantice cu iubita lui

Actorii au ieșit pe stradă îmbrăcați lejer, ca de promenadă, și păreau ca doi adolescenți îndrăgostiți, la prima întâlnire departe de părinți. Ana a ales să nu poarte nici sutien pentru plimbare, astfel că lui Ben i-a fost aproape imposibil să nu își mai scape mâinile pe ici-colo, însă nu i-a ignorat acesteia nici posteriorul. Mai multe imagini puteți vedea aici.

Ben Affleck și Jennifer Garner au trei copii împreună

În 2015, după mai mult de 10 ani de relație, nouă ani de mariaj și trei copii, Ben Affleck și Jennifer Garner (47 de ani) au anunțat că se despart. În 2018, cei doi și-au oficializat divorțul, iar doi ani mai târziu, actorul s-a cofesat în New York Times despre relația cu mama copiilor săi. „Cel mai mare regret al vieții mele este acest divorț”, mărturisea Affleck în New York Times, la momentul respectiv. Se pare însă că actorul a trecut peste și se bucură din nou de viață în prezent. 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1