Adio, sex simbol! Leonardo Dicaprio s-a afișat cu iubita tinerică, dar și cu burta imensă, pe plajă!

profimedia-0490785768.jpg

Leonardo Dicaprio și iubita tinerică au fost fotografiați pe plajă
Foto: Profimedia

Dacă întrebi reprezentantele sexului feminin care este unul dintre cei mai frumoși bărbați de pe micile și marile ecrane, cu siguranță printre răspunsurile acestora se va număra și Leonardo Dicaprio, care a făcut furori în tinerețe cu trăsăturile sale superbe și șarmul care îi ieșea prin toți porii. În prezent însă, Leo stă cam prost la capitolul „fitness”, iar paparazzi au surprins câteva imagini cu actorul, căruia i se poate vedea burta în toată „splendoarea”.

Deși celebrul actor încă reușește să cucerească multe inimi, chiar și în rândul fetelor mai tinerele decât el, alte voci susțin că acesta și-a cam pierdut din strălucirea de odinioară, având în vedere că a ajuns, totuși, la vârsta de 45 de ani.

Leonardo Dicaprio, cu burta la vedere pe plajă 

Acest lucru este cel mai vizibil atunci când Leo își pune slipul și se pregătește de plajă, moment în care se poate observa cu ușurință că actorului îi cam place mâncarea. Recent, Dicaprio a fost fotografiat alături de iubita lui cu 23 de ani mai tânără, Camila Morrone, pe plajă, iar dacă partenera lui, care este model, a afișat un corp demn de bikini, pentru Leo lucrurile au stat puțin mai diferit. 

profimedia-0490785846.jpg

Leonardo Dicaprio s-a cam certat cu sala de fitnes în ultima perioadă
Foto: Profimedia

Deși și-a păstrat trăsăturile faciale, Leo Dicaprio s-a cam îngrășat în ultimii ani, și, dacă v-ați imaginat că doar chipul lui a suferit schimbări, vă înșelați. De la pictorialele de odinioară când poza fără tricou și după care oftau mii de femei din toată lumea, actorul a ajuns acum să afișeze o burtică de toată frumusețea. Însă se pare că pentru el, frumusețea fizică nu prea mai contează, Leo punând preț pe lucruri mult mai importante, cum ar fi salvarea mediului înconjurător, implicându-se în mai multe activități în acest sens. 

profimedia-0490785960.jpg

Leonardo Dicaprio, cu burta la vedere pe plajă
Foto: Profimedia

Camila Morrone este fiica lui Al Pacino

Camila Morrone, în cariera ei de manechin, a fost în cataloagele Victoria's Secret, a defilat pentru celebra casă Moschino și a apărut și pe coperta revistei Vogue din Turcia. Potrivit presei americane, bruneta este fiica vitregă a lui Al Pacino. Leonardo Dicaprio și celebrul star american sunt prieteni de un deceniu, deci Leo o cunoaște pe actuala lui iubită de la 10 ani.

Zvonurile despre o posibilă relaţie între Leonardo DiCaprio şi Camila Morrone au apărut la sfârşitul anului 2017, atunci când tânăra a fost fotografiată ieşind seara din vila actorului. 

 

Loading...

Citește și

  • Leonardo DiCaprio s-a alăturat manifestiației organizată de organizațiile nonguvernamentale Greenpeace România, DeClic și Agent Green. Câteva sute de persoane s-au strâns, duminică seară, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru a participa la acţiunea de protest ”Marşul pentru păduri”. Protestatarii au avut pancarte pe care scria ”Pădurea noastră nu e marfa voastră” sau ”Codrule, codruţule, unde dispari, tu, drăguţule?”.

  • camila morrone vacanta italia leonardo dicaprio

    Nu este “îngeraş” Victoria’s Secret, dar la cum arată ar putea urca oricând pe cele mai mari podiumuri de modă din lume. La 21 de ani, Camila Morrone a reuşit să-l cucerească pe cel mai râvnit burlac de la Hollywood, Leonardo DiCaprio. Actorul de 43 de ani nu se poate dezlipi de tânăra care a fost înzestrată cu un bust impresionant.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1