Bella Thorne, scene erotice pentru promovarea liniei de machiaj. Se tăvălește prin frișcă

bella_thorne_1.jpg

bella thorne
Bella Thorne a lansat o linie de make-up
Foto: arhivă personală

Actrița Bella Thorne este una dintre cele mai dezinhibate personaje de la Hollywood. Îi place să șocheze și să atragă atenția, așa că a apelat la calitățile fizice pentru a-și promova noua linir de produse de makeup.

Tânăra de 21 de ani a purtat lenjerie foarte decupată, de culoarea pielii, s-a tăvălit prin frișcă și a fost acoperită doar de bijuterii și machiaj. Și-a pus sexualitatea în evidență, iar decorul în care a făcut ședința foto a ajutat-o în acest sens. Scenele par mai degrabă desprinse din filmele erotice decât dintr-o campanie care să ducă cu gândul la produse de înfrumusețare. Cert este că fanii ei de ambele sexe au fost cuceriți.

bella_thorne_goala.jpg

bella thorne goala
Bella a ales să-și promoveze linia de produse de înfrumusețare într-un mod neconvențional
Foto: Profimedia

bella_thorne.jpg

bella thorne goala
Bella a încins imaginația fanilor
Foto: Profimedia

 

Loading...
 
 

Citește și

  • bella thorne poze sexy nud

    A căzut în patima drogurilor şi a alcoolului, a schimbat nenumăraţi bărbaţi, şi-a pus piercing în sfârc, a pozat goală pușcă, a mărturisit că-i plac femeile...cu ce-ar mai putea să șocheze Bella Thorne? Vorbim despre actrița care a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal din cauza comportamentului său.

  • bella

    Bella Thorne, care juca în filmele Disney îndrăgite de adolescenți, vrea să dea uitării acea perioadă din viața ei. Tânăra a luat exemplu lui Miley Cyrus, care a șters complet imaginea fetiței Hanna Montana, și vrea să dovedească, prin poze, că nu mai este o copilă, ci o femei sexy, în toată regula.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1