Vrei să slăbeşti în timp record? Consumă nuci şi seminţe!

CLIIMA20110610_0029_1.jpg

30 g de nuci contin 190 de calorii

În cazul în care eşti nevoită să dai jos câteva kilograme într-un timp scurt, îţi oferim un pont. Consumă cât mai multe nuci şi seminţe!

Ştim că nucile sunt bogate în grăsimi, însă nu ştim că acestea sunt grasimi esentiale. Vitaminele B, E, calciul, magneziul şi zincul te ajută să scapi de kilogramele nedorite, dar şi de stres.

Atenţie însă: nucile şi seminţele trebuie consumate crude, şi nu prăjite. Putem alege să mâncăm, pe lângă nuci, migdale, alune de pădure, caju, nuci braziliene, seminţe de in, de dovleac, de floarea soarelui sau de mac.

Aşa ţii cură de slăbire dacă ai gastrită

Află aici excepţiile care fac dieta mai uşoară

Acestea pot fi consumate  în cantităţi de până la 250 de grame, dar pot fi integrate şi în diverse feluri de mâncare sau asociate cu diferite tipuri de brânzeturi.

Dieta cu nuci şi seminţe este una de inspiraţie mediteraneană şi este recomandată de mulţi nutriţionişti. Nucile şi seminţele sunt considerate alimente extraordinar de benefice pentru sanatate: reduc kilogramele în timp scurt , riscul de boli cardiovasculare, colesterolul, regleaza tranzitul intestinal, previn marirea prostate (in special semintele de dovleac), promoveaza sănătatea pielii şi articulaţiilor.

Te chinui să slăbeşti? Iată regulile minune care nu dau greş

Cum s-a ambiţionat să slăbească? La 140 de kg, şi-a luat o rochie de mireasă cu 18 măsuri mai mică!

Valori nutritive

30 g de nuci contin 190 de calorii, 4 g de proteine, 18 g de lipide (doar 1,5 g de lipide saturate), 0 mg de colesterol, 2 g de fibre.
30 g de migdale contin 160 de calorii, 6 g de proteine, 14 g de lipide (1 g de lipide saturate), 0 mg de colesterol, 3 g de fibre.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1