TOP 7 Cele mai ciudate mâncăruri din lume! - VIDEO ŞOCANT

mancare_plina_de_proteine_pentru_oricine.jpg

Măncare plină de proteine pentru oricine
Măncare plină de proteine pentru oricine
Citeste tot despre: 

Cu toate că pentru unii par ciudate, pentru alţii reprezintă o delicatesă sau chiar un lux. Este vorba de cele mai neobişnuite mâncăruri din lume. Atenţine, unele imagini sunt şocante!

1. Penisul de bou se poate cosuma fiert, prăjit şi chiar crud. Părerile sunt împărţite, însă mulţi spun că are gustul asemănător cu cel al calamarilor. Dacă în ţările vestice este hrana câinilor, în ţările orientale penisul de bou reprezintă o adevărată delicatesă.

2. Creierul de maimuţă se mănâncă în unele părţi ale Chinei, fiind consumat crud, înainte ca maimuţa să moară. Astfel, aceasta se aduce la masă vie şi i se rade blana.

Apoi, se face o incizie, iar partea de sus a craniului va fi înlăturată. Prin urmare, creierul poate fi consumat. Atenţie, IMAGINI ŞOCANTE!

3. Balut este un ou de raţă alcătuit din fetuşi aproape dezvoltaţi.

Acesta se consumă direct din coajă, fiind o delicatesă în Filipine, Cambodgia şi Vietnam.

4. Şobolanii sunt consumaţi în Coreea de Sud, iar gustul lor este asemănător cu cel de pui.

Reprezintă mâncarea săracilor, însă în China sunt o delicatesă.

5. Supa de liliac reprezintă specialitatea casei în insulele Palau. Liliecii se hrănesc cu fructe, urmând a fi gătiţi în lapte de nucă de cocos, la care se adaugă diferite condimente.

Aceştia sunt fierţi timp de căteva ori, capul fiind una dintre cele mai savuroase părţi ale corpului.

Şi de băut?

6. O cafea obţinută din excrementele unui mamifer (Zibeta Asiatică) care se hrăneşte cu fructele de cafea cele mai coapte.

Este vorba de Kopi Luwak, cea mai scumpă şi mai rară cafea din lume. Boabele de cafea sunt eliminate intact de către animal, fiind spălate şi prăjite cu mare grijă pentru ca aroma să nu fie distrusă.

7. Sângele şi fierea de şarpe reprezintă o delicatesă, fiind preparate în scopuri medicinale. Astfel, după ce se taie capul şarpelui, sângele se stoarce într-un vas, peste care se adaugă fierea. Este bun în tratarea indigestiilor, problemelor de piele şi respiratorii.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1