Tartă mousse de cătină, un desert extrem de sănătos!

Ultima actualizare:

Este o rețetă foooooarte delicioasă, mousse-ul este pufos și se topește în gură. Gustul acestei tarte este dulce acrișor și foarte fin.

Tarta mousse de cătină – Ingrediente:

PENTRU BLAT:200 gr. – biscuiți simpli cu lapte50 gr. – nuci80 gr. – unt topit

PENTRU MOUSSE:500 gr. – cătină proaspătă (sau congelată)350 gr. – zahăr300 ml. – smântână dulce pentru frișcă 35%50 gr. – zahăr pudră15 gr. – gelatină½ linguriță – esență de portocale (sau coaja răzuită de la o jumătate de portocală)

Tarta mousse de cătină – Mod de preparare:

Pune cătina într-o cratiță și toarnă deasupra zahărul. Fierbe totul câteva minute la foc mic, până se dizolvă zahărul.Ia cătina de pe foc și mărunțește-o bine cu ajutorul unui robot de bucătărie.Pune gelatină în 100 de ml. de apă rece. După care las-o să se umfle câteva minute sau procedează conform instrucțiunilor de pe ambalaj.Apoi strecoară cătina printr-o sită, în așa fel încât să primești o consistență fină, fără sâmburi.

Află continuarea pe Clickpoftăbună.ro!

Pappardelle cu lămâie și busuioc alla Jamie Oliver

Canapele de mămăligă cu cremă de brânză

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net