Reţete de la cititori: Langoşi - Alina Bogdan

Ultima actualizare:

    Langoşi
Langoşi

Ingrediente: 500 g făină, 350 ml apă călduţă, 1 plic drojdie uscată, 1 lingură sare, smântână, caşcaval.

Mod de preparare: Într-un bol se pune făina cernută în prealabil şi sarea. În mijlocul grămezii de făină se face o gropiţă în care se toarnă drojdia uscată. Se adaugă apa călduţă (nu fierbinte căci distruge proprietăţile drojdiei) câte un pic şi se încorporează cu restul de făină.

Se frământă aluatul moale şi lipicios pentru aproximativ 10 minute.

Se acoperă bolul cu un prosop de bucătărie şi se lasă la dospit într-un loc călduros pentru o oră şi jumătate.

După ce aluatul este dospit se rup 8/10 bile de aluat care se presară cu făină.

Pe suprafaţa de lucru se toarnă ulei şi fiecare bilă se întinde cu ajutorul degetelor.

Se prăjesc pe foc mediu în ulei încins.

Se pot servi şi reci dar sunt mai gustoşi calzi cu smântână şi caşcaval.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net