Reţeta de gogoşi fără drojdie. Rapidă, şi cu rezultate uimitoare!

67571-original.jpg

Reţeta de gogoşi fără drojdie. Rapidă, şi cu rezultate uimitoare!
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Ce poate fi mai frumos decât să îţi aştepţi familia cu ceva dulce şi bun? Gogoşile sunt o idee foarte bine primită oricând. Fie că este vorba de cei mici şi pofticioşi, fie că este vorba de musafiri, aceste gogoşi se fac rapid, pentru că nu au drojdie. Iată reţeta de gogoşi fără drojdie.

Ce poate fi mai frumos decât să îţi aştepţi familia cu ceva dulce şi bun? Gogoşile sunt o idee foarte bine primită oricând. Fie că este vorba de cei mici şi pofticioşi,fie că este vorba de musafiri,aceste gogoşi se fac rapid,pentru că nu au drojdie.

Gogoşile clasice,cele cu drojdie,au nevoie de timp să crească. Atunci când nu ai timp sau pur şi simplu nu vrei să mai aştepţi să crească aluatul,poţi alege varianta mai simplă, reţeta de gogoşi fără drojdie. Şi dacă vrei să le faci şi mai bune,poţi alege să faci un sos de ciocolată. Dacă nu ai timp,sunt excelente şi date prin zahăr pudră. Iată ce ingrediente îţi trebuie şi cum să prepari un desert rapid,simplu şi delicios.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Ai un nativ Taur în viaţa ta? Iată ce trebuie să ştii despre această zodie: Orgoliul, principalul lui defect
Reţeta de gogoşi fără drojdie. Rapidă, şi cu rezultate uimitoare!

 

Loading...

Citește și

  • Eşti în pană de idei pentru o masă „ca la carte"? Iată ce gătesc cititoarele Click! Îţi prezentăm astăzi cinci reţete delicioase, trimise de maestre în bucătărie. O idee de aperitiv, două feluri principale delicioase şi două propuneri pentru un desert gustos. Toate, uşor de preparat şi foarte gustoase. Poftă bună!

  • Ingrediente: 500 g făină, 350 ml apă călduţă, 1 plic drojdie uscată, 1 lingură sare, smântână, caşcaval.

  • Eşti dependent de lactate, ţi s-a făcut poftă de icre sau de prăjituri cu cremă, dar totuşi vrei să respecţi Postul Crăciunului? Nu înghiţi în sec! Din legume, fructe, seminţe poţi să prepari aproape orice fel de mâncare.  Ligia Pop, promotoarea alimentaţiei vegane fără foc, ne dă câteva reţete sănătoase, uşor de preparat acasă.