Rețeta câștigătoare: Cheesecake cu zmeură - Adrian Cursaru

cheesecake_cu_zmeura.jpg

cheesecake zmeura ingrediente
Cheesecake cu zmeură

Câștigătorul nostru se numește Adrian Cursaru. El va primi un aparat de vidat alimente.

Ingrediente:

Pentru blat: 4 pachete biscuiți, 200 g unt; Cremă: 200 ml frișcă lichidă, 400 g cremă de brânză, 250 g mascarpone, 1 plic gelatină, 200 g zahăr (opțional). Jeleu: 300 g zmeură congelată, 1 lingură zahăr brun, 1 plic gelatină hidratată.

Mod de preparare:

Pentru blat, biscuiții se fărâmițează la robotul de bucătărie, după care untul topit în prealabil se toarnă peste biscuiți. Compoziția obținută se tasează pe fundul unei tăvi cu pereții detașabili și se bagă la frigider până se face crema. Între timp, se mixează bine frișca lichidă cu zahărul, se adaugă brânza împreună cu mascarpone și se continuă mixarea. Apoi, gelatina preparată se toarnă peste cremă și se încorporează. Se scoate de la frigider blatul de biscuiți, peste care se adaugă crema. Forma se bagă din nou la frigider, unde se lasă 7 ore. Pentru jeleu, se pun pe foc zmeura cu zaharul până se obține un sos. Se adaugă gelatina atunci când zmeura frige la degete, apoi amestecul obținut se întinde peste crema de branză.

 

Loading...

Citește și

  • Ingrediente: Pentru blat: 2 pachete de biscuiţi, 1 pachet de unt.Crema de brânză: 1 kg brânză de vaci, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 2 plicuri zahăr vanilat, 2 pachete cu foi de gelatină de la dr.Oetker, zahăr după gust.Pentru ornat: 1 cutie compot de ananas rondele, 2 tablete ciocolată amăruie.

  • Ingrediente: 1. Pentru blat: 300 g biscuiţi (de preferat cu fibre gen Bel Vita Start), 125 g unt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1