Papricaş de vită în crustă de cartofi

Ultima actualizare:

    O reteta numai buna pentru o masa de duminica in familieclickpoftabuna.ro
O reteta numai buna pentru o masa de duminica in familieclickpoftabuna.ro

Papricaşul de vită în crustă de cartofi nu este o mâncare specifică bucătăriei româneşti, dar este un fel de mâncare foarte gustos şi săţios. Asta putem garanta, mai ales după ce am preparat reţeta de mai jos, pe care te poftim să o găteşti şi tu cât mai repede.

Papricaş de vită în crustă de cartofi – Ingrediente

800 g rasol de vită (carne macră)1 kg cartofi1 ceapă mare roşie4 linguri ulei100 ml vin roşu sec2 ardei graşi3 roşii1 linguriţă boia dulce de ardeimaghiran uscatsarepiper

Află cum se prepară papricașul de vită în crustă de cartofi pe clickpoftabuna.ro.

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net